Heel fijne keuken, lieve mensen, heerlijke kok die je keer op keer culinair bevredigt. Supermooi hotel, onbegrijpelijk dat zij āmaarā 3 sterren hebben. Verdienen zeker een 4*.
Doe zo voort, wij komen terug!!
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Doe zo voort, wij komen terug!!
na 8 jaar opnieuw in Le fenil te Celles, een prachtig hotel waar de eigenaars volledig ten diensten staan van de klanten, wij kozen voor het wildarrangement waar Jurgen het allerbeste van zichzelf gaf, perfect eten als een schilderij opgediend.
thema " Wild arrangement " heeft ons volledig verbaasd, van de eerste hap tot de laatste was het genieten van al die smaken, wild op de bovenste plank, we hadden kamer 1 en deze is prachtig - ruim en hƩƩl net, het hotel straalt een gezellige sfeer uit en dat is zeker te danken aan de gastvrouw want zij staat altijd klaar, een aanrader voor zij die houden van lekker eten en vertoeven in een omgeving van rust.
Super hotel mooie ligging Curina is een uitstekende gastvrouw Jürgen een kok die uw smaakpapillen weet te strelen eigenlijk krijgen ze 15/10 bedankt voor de verwennerij als je van de rust hou ĆĆ©n aders
Peeters dewaele
Heerlijk verfijnd eten
Prijs kwaliteit aanrader
Ideale ligging nabij de Lesse
Mooie natuur rondom
Prachtige kamers
Zeer hygiƫnisch
Vriendelijke gastheer en gastvrouw
Niet twijfelen. Wij komen hier zeker terug!
vrijdag inde late namiddag aangekomen , onze kamer betrokken nadat we opgefrist waren aperitief en dineren ! , s'anderendaags ontbijt die avond wederom diner en het gastronomisch diner was wederom uitstekend . het koppel dat dit hotel uitbaat doen het met passie voor hun vak ! de kamer zeer net en het hotel en restaurant zeer rustgevend in 1 woord ZALIG !