Yuna D

Goeie ervaring

Beoordeling van Haydarpasha Palace
4,0 van 5 bollen6 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel is echt geweldig , lekker eten, een goed zwembad en om niet te vergeten de bar man ( mustafa) bij de poolbar maakt echt de geweldigste cocktails!! Maar het krijgt 4/5 omdat de wifi slecht is en de receptie ‘s avonds zijn niet gast vriendelijk.
Datum van verblijf: september 2024
Kamertip: Zorg dat je je cocktails bij de poolbar haalt. Bij de binnenvaar zijn ze niet zo lekker en nemen...
0.4 km van Haydarpasha Palace
0.9 km van Haydarpasha Palace
3.5 km van Haydarpasha Palace
Meer hotels in Turkler bekijken
Beoordeeld op 30 augustus 2024

Het was een geweldige trip met mijn kinderen, we hebben zeker echt genoten, goed hotel kamer, goed eten, mooie entertainment, schoon! Alleen zijn er medewerkers die racistisch zijn en heel naar geweest zeker die medewerkers bij de pool bar ( Metin ) en nog paar. Jammer dat dit soort medewerkers maken jou vakantie minder leuk door hun gedrag. Niet echt vriendelijke medewerkers.

Kamertip: Deken zijn niet echt best om mee te gaan slapen
Beoordeeld op 25 augustus 2024

Hotel is zeer proper en de werknemers zijn heel lief!!! Eten is zeer lekker! Zwembad is heel proper en is zeer kindvriendelijk! De werknemer die werken in de ‘kulebar’ barmen Murat en Basar, hartelijk bedankt voor jullie aandacht !! 1 week was zeer kort!!

Beoordeeld op 16 augustus 2024

Ik heb flink genoten deze vakantie. Samen activiteiten gedaan met het gezin, gezwommen en heerlijk gegeten. Veel verschillende keuzes. We hebben met zijn allen een fijne tijd ervaren in dit resort en zal het zeker aanraden. Ook voor kleinere kinderen is er een fijn miniclub met leuke activiteiten. Top! Vee gelachen met Mami

Beoordeeld op 16 augustus 2024

Mijn ervaring met het hotel is heel positief! Lekker eten, leuke mensen en leuke activiteiten. De diversiteit is fijn, zowel in het eten als in activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld yoga, (boog)schieten, aquagym en meerdere georganiseerde feestjes. Ook worden er stapavonden georganiseerd, waarbij alles goed geregeld is. De kamers worden goed bijgehouden en iedereen doet hun best. Ik heb enorm genoten deze vakantie. Wat enorm bij me gaat blijven is de gezelligheid van het animatieteam, met in bijzonder Mami!

Beoordeeld op 5 augustus 2024 via mobiele applicatie

Top hotel. Lekker eten, mooie kamers en heel vriendelijk personeel. Animatieteam is geweldig en er wordt ook veel aandacht geschonken aan de aanwezige kinderen. Vooral Emre van het restaurant was echt top. Kamers worden elke dag top gepoetst en zijn heel mooi.

Datum van verblijf: juli 2024