Ilayda
Nederland

Mooie hotel

Beoordeling van Haydarpasha Palace
5,0 van 5 bollen11 mei 2024 beoordeeld
Het was een perfecte hotel, eten was super lekker, kamers waren goed verzorgd.

Ook zijn de werknemers heel erg lief en behulpzaam.
Het Animatie team was super leuk elke avond was er iets leuks te beleven.
Je verveelt je geen een dag hier.
Can heeft ons ook heel goed geholpen met alles en is erg behulpzaam.
5,0 van 5 bollenKamers
0.8 km van Haydarpasha Palace
0.4 km van Haydarpasha Palace
Meer hotels in Turkler bekijken
Beoordeeld op 10 mei 2024

Het was een super leuke vakantie, met een geweldige animatie team. We konden veel lachen en er is veel te doen. Met de dames van het animatie team (nurseli en emily) veel leuke gesprekken gehad en veel gelachen. Je hebt dagelijks veel activiteiten en daardoor valt er altijd iets te doen in het hotel.

Kamertip: Het zwembad is snel druk , dus wees optijd bij de zwembad
Beoordeeld op 4 mei 2024

Leuke activiteiten elke dag voor zowel de kinderen als de volwassenen. Het animatieteam was echt geweldig, elke dag zwemactiviteiten, zowel Aqua gym als waterpolo en andere gekke spellen. De kinderen vermaakten zich in de miniclub, dus iedereen had vakantie! Het eten was zeer divers en lekker. Ook een Turkse avond met Turks eten.

Kamertip: Wel weinig niet-roken plekken, dus vroeg naar het restaurant om daar een plek te krijgen.
Beoordeeld op 4 mei 2024

Het is een groot en mooi hotel. Met goede voorzieningen en vriendelijk personeel. Er zijn meerdere zwembaden en ook voor kinderen is er veel te doen.
Elke avond is er wel iets te doen. De kamer is netjes. Het animatieteam is leuk en vooral Mami is vriendelijk.

Beoordeeld op 3 mei 2024

Fantastisch hotel! Mooi, luxe en schoon hotel. Heerlijk eten en voor ieder wat wild. Prachtige zwembaden en hamam (met fijne massages), voldoende animatie en activiteiten.
By far het mooiste hotel in de omgeving.

Zeer vriendelijk en gastvrije medewerkers. Alles kon en niets was te gek. Bediening was geweldig met speciale dank aan Oruç Keser (Oscar), die onze vakantie een nog groter feest heeft gemaakt.

Dit was ons tweede bezoek aan Haydarpasha Palace en volgend jaar komen we beslist weer.

Beoordeeld op 3 mei 2024

We vonden het hotel heel goed. Lekker eten, alles super schoon. Wij hadden de familie kamer. 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons, 2 gratis minibars. Entertainment was ook goed. Vooral Can deed het super leuk en kwam altijd even een praatje maken. Wij komen zeker een keer terug. Wij hadden geboekt bij vakantiediscounter. Echt alles was goed geregeld

Kamertip: Wij waren 21 april tot 3 mei. Vooral eerste week lekker rustig. Vanaf half mei zit alles vol volgens de bediening
Datum van verblijf: april 2024