bas s

Super hotel

Beoordeling van Haydarpasha Palace
5,0 van 5 bollen3 mei 2024 beoordeeld
We vonden het hotel heel goed. Lekker eten, alles super schoon. Wij hadden de familie kamer. 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons, 2 gratis minibars. Entertainment was ook goed. Vooral Can deed het super leuk en kwam altijd even een praatje maken. Wij komen zeker een keer terug. Wij hadden geboekt bij vakantiediscounter. Echt alles was goed geregeld
Datum van verblijf: april 2024
Kamertip: Wij waren 21 april tot 3 mei. Vooral eerste week lekker rustig. Vanaf half mei zit alles vol...
Reistype: Bezocht met familie
3.1 km van Haydarpasha Palace
3.5 km van Haydarpasha Palace
Meer hotels in Turkler bekijken
Beoordeeld op 20 april 2024

Super goed hotel! Veel eten, leuke personeel vooral van het entertainment team. Echt wat een toppers leuke events. Laatst karaoke gedaan, bingo, schuimparty. Ben nu ff lekker pizza aan het eten samen met vrienden. De mensen hier zijn zo vriendelijk en het mooie is de drank is gratis. Groetjes de shot king and Can is the best entertainment person

Beoordeeld op 20 april 2024

Prachtig Hotel, goed personeel, goed eten, als je van luxe en alles erop en er aan houd dan is dit te perfecte plek.

Haydarpasha Palace bedankt voor het ontvangen van ons en de gastvrijheid. Tot snel!

Ik wil ook de Entertainment team bedanken in het bijzonder voor de: Gezelligheid, activiteiten, en de fun die zij in het hotel brengen.

In het bijzonder: Can en zijn collega’s.

Kamertip: Alles is in orde!
Beoordeeld op 15 april 2024

Op eerste gezicht een schitterend hotel! Maar veel loze ruimtes daardoor erg ongezellig. Logistiek onoverzichtelijk en onpraktisch.  Strand niet uitnodigend.  Verwarmd boven zwembad  is voor 18+, alleen maar kinderen. Hotel is écht gericht op massa, ongezellige eetzaal, lauw eten. Obers vragen niet wat je wilt drinken, koffie in papieren bekers, water in plastic cupje. Vrn mensen die het suikerfeest daar vierden.  Vreselijk hoe onbeschoft veel eten men opschepte, alles lieten staan en werd weg gegooid! We konden het niet meer aanzien op de kamer was het beter. Deze zijn fantastisch. Veel kastruimte, schoon, fijne bedden en zachte handdoeken.  Een aanrader zijn de massages in de spa (wel door Mehmet). We gaan elk jaar naar Indonesië en laten ons daar regelmatig masseren, maar heb nooit zo een massage gehad zoals bij deze meneer. Erg correct en professioneel.
Voor ons een leermoment: we gaan nooit meer naar een op massa gericht ultra all inclusive hotel in de tijd van het suikerfeest.

Beoordeeld op 26 maart 2024

het eten was echt top en veel selectie, de kamers waren schoon en prachtig en de service die er verleend wordt is prima, nurseli van de anematie team was echt geweldig, er was altijd wat te doen, het personeel was heel aardig en lief! kan niet wachten om terug te komen ik raad het u aan!

Datum van verblijf: maart 2024
Beoordeeld op 5 maart 2024

We zijn op 3 maart aangekomen, het is in de omgeving merkbaar dat het seizoen nog niet echt is begonnen. In het hotel is het erg goed toeven en alles is aanwezig, je hoeft eigenlijk het terrein niet af als ja dat niet wil. In de bar is alles aanwezig en de bediening is goed. Alle medewerkers zijn bijzonder aardig maar Seda (bar) springt daar zeker uit en wil graag iets meer voor de gasten doen.

Kamertip: Houd er rekening mee dat er in het voorseizoen nog niet zo veel open is.Maar Alanya is met de bus goed te doen.
Datum van verblijf: maart 2024