woosung k

top vakantie

Beoordeling van Haydarpasha Palace
5,0 van 5 bollen26 mrt 2024 beoordeeld
het eten was echt top en veel selectie, de kamers waren schoon en prachtig en de service die er verleend wordt is prima, nurseli van de anematie team was echt geweldig, er was altijd wat te doen, het personeel was heel aardig en lief! kan niet wachten om terug te komen ik raad het u aan!
Datum van verblijf: maart 2024
0.1 km van Haydarpasha Palace
Aan het strand
Meer hotels in Turkler bekijken
Beoordeeld op 5 maart 2024

We zijn op 3 maart aangekomen, het is in de omgeving merkbaar dat het seizoen nog niet echt is begonnen. In het hotel is het erg goed toeven en alles is aanwezig, je hoeft eigenlijk het terrein niet af als ja dat niet wil. In de bar is alles aanwezig en de bediening is goed. Alle medewerkers zijn bijzonder aardig maar Seda (bar) springt daar zeker uit en wil graag iets meer voor de gasten doen.

Kamertip: Houd er rekening mee dat er in het voorseizoen nog niet zo veel open is.Maar Alanya is met de bus goed te doen.
Datum van verblijf: maart 2024
Beoordeeld op 24 oktober 2023

Hele fijne vakantie hier! Animatie team is geweldig voor jong en oud. Zelf een goede ervaring met Kai met het volleyballen en air gun shooting.

Shows en live muziek zijn top, alleen staat het volume erg hard. Zou wel iets zachter mogen van mij.

Kamertip: Just enjoy everything. Participate in the activities, try the cocktails and relax!
Beoordeeld op 21 oktober 2023

Het personeel was echt heel gezellig! Het eten was nog beter!!! Het animatie team verzorgde erg leuke activiteiten. Kai, je bent een topper! Je kon zien dat alles goed verzorgd was. Wij hebben een erg leuke tijd gehad. Echt een aanrader!

Beoordeeld op 15 oktober 2023 via mobiele applicatie

Mijn vrouw, dochter en ik verbleven onlangs in het Haydarpasha Palace in Turkije, en we willen graag onze geweldige ervaring delen. De service in dit hotel was absoluut top! Het personeel was uiterst behulpzaam en vriendelijk, en we voelden ons vanaf het begin welkom.

Onze kamers waren goed schoon en comfortabel, wat ons verblijf des te aangenamer maakte. Maar het absolute hoogtepunt van ons verblijf was het voortreffelijke eten. Het buffet bood een overvloed aan heerlijke gerechten met talloze variaties, en de versheid van het eten was indrukwekkend.

Wat dit hotel nog specialer maakte, was de aandacht voor onze behoeften, vooral omdat we reisden met onze pasgeboren baby van slechts 2 maanden oud. Het personeel zorgde ervoor dat we ons comfortabel en welkom voelden, en we waren zeer dankbaar voor hun inspanningen.

We willen graag een speciale vermelding maken van "Ibrahim Ethem" en zijn collega's, vooral de serveerders, die ons verblijf extra speciaal maakten.

Al met al kunnen we het Haydarpasha Palace ten zeerste aanbevelen voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en gastvrije all-inclusive ervaring in Turkije. Het was een fantastische ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Beoordeeld op 2 oktober 2023

Prachtig hotel. Vriendelijk personeel. Schone hotelkamer. Fijne bedden. Lekker eten. Ontzettend veel keuze. Lekkere cocktails. Zwembad erg druk. Wij lagen liever bij het privéstrand van het hotel. De strandwacht Mustafa zorgde iedere dag voor een strandbed voor ons viertjes. Hij was erg vriendelijk. Het restaurant bij het strand was ook genoeg te eten en te drinken.

Datum van verblijf: augustus 2023