Kemal K

Super fijne vakantie bij Xafira deluxe

5,0 van 5 bollen1 aug 2024 beoordeeld
We zijn hier voor een midweekje geweest. Super mooi resort. Zeer vriendelijk personeel. Zwembad is ook erg leuk met aparte glijbanen. Hele dag door heb je leuke animatie en savonds een leuke programma waar je aan mee kan doen. Kamers worden dagelijks verschoont. Eten kun je de hele dag door met een uitgebreid keuze. Meer dan 5 sterren is deze hotel zeker waard!
Datum van verblijf: juli 2024
Ana BinA
1.2 km van Xafira Deluxe Resort & Spa
Meer hotels in Turkler bekijken
Beoordeeld op 22 september 2023

Het hotel is prachtig maar veel te druk. Er is 1 eetzaal waar 500 mensen moeten eten. Veel oostblokinwoners en Turkse gezinnen die helemaal los gaan met eten. Het wordt binnen nowtime een zootje. Aan het zwembad is het veel te druk. Je ligt hutje mutje op elkaar. De hele dag staat de muziek keihard.
Ze hebben boxen waar ze bij een festival jaloers op zijn. Veel te hard.
Het strandis wasrdeloos. Smerige bedden die boven op elkaar staan.
Wanneer je iets wilt drinken sta je een half uur in de rij. En dan het plastic ....alles is plastic , water in plastic bekertjes, bier in plastic, bordjes van plastic.....vreselijk voor het milieu.
De gangen zijn veel te donker.
Wij gaan er nooit meer heen in ieder geval.

Kamertip: Neem oordoppen mee voor aan het zwembad.
Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 18 augustus 2023 via mobiele applicatie

Het hotel ziet er heel mooi uit, het zwembad is ook groot en schoon. De slaapkamers zijn goed uitgerust. Het menu is uitgebreid maar het is niet echt heerlijk. Het restaurant is wat rommelig en wat vies. De toiletten zijn ook echt vies. Het personeel is aardig maar ze kunnen het aantal bezoekers niet aan. Er is te weinig personeel. Jammer genoeg is er de strand een beetje klein

Kamertip: Goed navragen voor het boeken
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Het is een heel slecht hotel, overal hing vieze putlucht geur. We hebben 2 verschillende kamers gehad en beiden stinken naar riool. Hotel is groot en heeft zodanig veel gasten, echter is de eetzaal en de hygiëne hier niet op gebaseerd. Nooit meer dit hotel voor ons!! Ook andere hotelgasten klaagden over de stank in de kamer en het smakeloze eten

Kamertip: Niet hierheen gaan
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Èèn van de beste hotels die ik heb bezocht. Goeie locatie en vriendelijke werknemers.
Kamer waar we verbleven had een heel mooie uitzicht op het zwembad. Voor mij een reden om nog een keer terug te komen.
Zeker een aanrader!

Beoordeeld op 24 september 2022 via mobiele applicatie

Is een leuke hotel vooral voor jonge mensen voor gezinnen zou ik dit hotel niet aanraden 24/7 muziek. De eten trekt letterlijk op niks zelf kan ik niet koken maar ik denk wel dat 100% beter kook dan wat je daar kan eten. Ik ben hier 11 dagen gebleven dit is geen ultra all inclusive eerder een 4 sterren hotel. Over hygiene ga ik zelfs niet praten tegels die van de douche vallen kamer die geen 1x is gekuist toen we daar verbleven. Enige dat positief was dat er veel jonge mensen aanwezig waren van mijn leeftijd, en hun hebben eigenlijk mijn vakantie wel goed gezet als ik jullie zou zijn zou ik 20 meter verderop kijken en gaan voor haydarpasha

Datum van verblijf: september 2022