We waren wat huiverig door alle negatieve reviews, maar onze ervaring met Xafira deluxe was toch super positief!
We kwamen laat in het hotel aan rond 02.00 uur in de nacht, helaas hadden we een verkeerde kamer gekregen maar dit is allemaal netjes opgelost door het personeel de volgende dag, er werd niet moeilijk gedaan of iets anders en we kregen netjes een excuus. Dit was onze enige incident tijdens onze vakantie. Door de kamer wissel hadden we geen kennis kunnen maken met onze “begeleider” van onze vakantie hij belde heel netjes naar onze nieuwe hotel kamer en via hem konden we tripjes etc regelen.
Er is genoeg te doen voor de kids, genoeg waterpret en de entertainment crew is ook erg actief en erg leuk voor de kids! In de avond is er ook genoeg te doen voor de kids!
Het hotel is all inclusive dus qua eten/ variatie kan je er zat van worden, maar er zijn genoeg restaurantjes om en nabij het hotel.
Ik las in een paar comments dat hun kamer niet schoon werd gemaakt, wij hebben elke dag op het knopje van room cleaning gedrukt en dat werd ook elke dag netjes gedaan, dus echt top!
Een echte persoonlijke aanrader als je in het hotel bent, boek een lekkere behandeling in het wellness centrum gelegen in het hotel zelf.
Er zijn ook genoeg marktjes in het hotel zelf, maak gebruik van de fotograaf hij maakt echt geweldige foto’s en verwerkt ze in een mooi fotoboek het ultieme souvenir!!
Als je tijd hebt als dame zijnde neem dan ook een bezoekje aan de kapper voor 11 euro kan je je haren laten wassen en föhnen/ straighten/ krullen wat jij wil!
Wij vonden al het personeel zeer vriendelijk en iedereen die een markt kraampje bezit was ook uiterst vriendelijk! Al met al top!