Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijs- kwaliteit een aanrader !”
Beoordeling van Flunch

Flunch
Geclassificeerd als nr. 5 van 17 Restaurants in Grande-Synthe
Gegevens restaurant
23 maart 2020 beoordeeld

Flunch gelegen in een centre commercial is ideaal na het shoppen.
Ruime keuze aan gerechten met groenten , pasta ,frietjes...à volonté .
We kozen voor de flunch menu drank inbegrepen.
Het was zeer druk en het personeel was zo vriendelijk om mensen te helpen voor een plaatsje te zoeken.
Voor een lunch met 2 met wijn en koffie betaal je nog geen 25 €

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Nico V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
avis-flunch, Agence/Consultant van Flunch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 maart 2020

Bonjour Nico


Merci pour votre message.
Nous sommes actuellement fermés.

Cordialement
Mathieu le directeur du Flunch de Dunkerque

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (106)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 106 beoordelingen

1 mei 2017 beoordeeld

Voor een restaurant in een 'centre commercial' is Flunch een prima plek om een hapje te eten tegen een scherpe prijsstelling. Ruime keuze uit koude voor- en nagerechten en dranken en een goede keuze uit warme gerechten die ter plekke voor je worden bereid. Een ruime keuze uit bijpassende groenten en aardappel- meelgerechten.
Niks mis mee!

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 53Geer61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was rustig en aangenaam om er te eten. Alles was mooi verzorgd en proper. Genoeg keuze. Beef burgers zijn lekker om te eten, stoofvlees niet.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank MazMaz9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2016 beoordeeld

Uiterst verzorgde groot keuken, ruime keuze aan gerechten met groenten een alle vormen van rijst, pasta en aardappelen "à volonté" echt een aanrader!!!!!

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2015 beoordeeld

Dit is een succes formule, voor 20 euro eet je met 2 zeer goed met een flesje wijn. Het vlees is prima en groenten en frietjes, zoveel men wil.

Datum van bezoek: maart 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Flunch bekeken, bekeken ook

 

In Flunch geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding