Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Typisch Frans restaurant met goed eten”
Beoordeling van Chez Jacques

Chez Jacques
Geclassificeerd als nr. 2 van 10 Restaurants in Bracieux
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 15 US$ - 27 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan een gezellig pleintje in Bracieux is dit restaurantje gelegen. Wordt gerund door een Frans stel. Uiterst vriendelijke bediening en eten van goede kwaliteit. Niet bedoelt voor een snelle hap, maar gewoon ontspannen eten.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank jo_ld348
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (269)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 269 beoordelingen

1 september 2018 beoordeeld

Een klein restaurant in het centrum van Bracieux aan de oude markthal dat gerund wordt door drie jonge mensen.
We genoten van een vriendelijke bediening. Ook de kwaliteit van het eten was uitstekend én ruim voldoende. (Ik vrees dat ik me totaal niet herken in een aantal negatieve recensies.)

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 243wimw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We bestelden een menu. De vraag voor een aperitief werd vergeten. Kwaliteit eten is matig, over alle gerechten dezelfde ketjap achtige saus zodat alles naar hetzelfde smaakt. Tussendoor extra water vragen duurt lang. Eindafrekening blijft ook lang op zich wachten. Er kan geen lachje af.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Djeep05
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten van goede kwaliteit. Tempo van bediening en service beneden peil. Aanrader met stel dat tijd heeft. Afrader voor gezin met kleine kinderen op doorreis.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Tomas d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Beperkt menu, maar lekker. Wel kleine porties. Beetje uit de tijd. Bediening wat uit de hoogte. Wij werden vrij snel geholpen vermoedelijk omdat we de eersten waren, maar we zagen dat anderen erg lang moesten wachten. Op de deur staat dat het om 19:00 u opengaat, maar dat bleek om 19:30 te zijn. Alvast een aperitief krijgen was niet mogelijk.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank taxitonnie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Chez Jacques bekeken, bekeken ook

 
Tour-en-Sologne, Loir-et-Cher
Tour-en-Sologne, Loir-et-Cher
 

In Chez Jacques geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding