Prudence25
Oud-Vossemeer, Nederland

Goede uitvalsbasis, uitstekend ontbijt

4,0 van 5 bollen9 apr 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel gelegen op perfecte plek om te gaan fietsen of de omgeving te verkennen. Kamers zonder al teveel luxe. Kamers beschikken over goede bedden. Het Hotel is aanzienlijk groter dan ik in eerste instantie verwachtte. Gangen kunnen nieuwe vloerbedekking gebruiken. Ontbijt was uitstekend.
Datum van verblijf: april 2023
    5.6 km van Hotel De Bilderberg - Trattoria Artusi
    5.9 km van Hotel De Bilderberg - Trattoria Artusi
    Meer hotels in Oosterbeek bekijken
    Beoordeeld op 7 januari 2023

We hadden een kamer met bad, het bad was heel vuil! Je kon precies zien waar het water heeft gestaan van de vorige (een volledige kring vetlaag en zandlaag )!
    De wc staat zo dicht bij de muur dat je er bijna geen plaats op hebt.
    De haar droger is echt van de pré historie! Je krijgt er je haar niet mee droog, deze zijn echt dringend aan vervanging toe!
    Het zwembad was koud en de wc bril bij het zwembad was afgebroken.
    Het ontbijt was dan weer wel goed, veel variaties.
    In de bar was het gezellig maar ze hebben geen drankkaart dus er staan dan ook nergens prijzen op, deze moet je dan weer terug vinden in hun app :-( .
    Het restaurant 's avonds is dan weer super dik in orde!
    Heel lekker 3 gangen menu gegeten in Julia's kitchen! Dus we wouden graag de avond erna nog eens gaan eten maar toen we 's middags naar de receptie gingen bleek alles al volzet te zijn. (dus op tijd boeken)
    Het personeel is wel vriendelijk.
    Kortom het eten heeft ons verblijf goed gemaakt, want voor de rest waren we echt niet tevreden!

Kamertip: Het restaurant is snel volzet.
    Datum van verblijf: januari 2023
    Receptie Bilderberg, Guest Services / Front Office van Hotel De Bilderberg - Trattoria Artusi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2023

Geachte meneer/mevrouw,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze feedback met ons te delen en mijn oprechte excuses dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

De situatie die u omschrijft ligt niet in lijn met de standaard die wij normaliter hanteren. Ik ga uw feedback dan ook met de betreffende managers oppakken en met hen zorgen dat wij deze situaties zo spoedig mogelijk zullen verbeteren.

Wij zijn ook van plan om dit jaar, 2023 onze Comfort kamers aan te pakken! Wij zien u graag een keer terug in een van onze vernieuwde comfort kamers.

Met gastvrije groet,
    Pauline
    Front Office Manager
    Hotel de Bilderberg

Beoordeeld op 25 november 2022

Hotel Bilderberg Oosterbeek ligt in een schitterende omgeving. Ontvangst was vriendelijk. De kamer was netjes en schoon met een prima zitje. De badkamer vinden wij wel gedateerd. Douchen in een badkuip en een zeer laag en te dicht op de muur geplaatst toilet is niet meer van deze tijd. (inloopdouche van maken).
    Wij misten wel de koffie/thee faciliteiten op de kamer. Vrijdags konden wij nog beneden in de koffiecorner iets halen maar dit was zaterdag gesloten.
    Dan het ontbijt. Het was nog even zoeken naar een tafeltje, want het was zeer druk. Daarom werden wij in het "oude restaurant" geplaatst. De aangeboden producten waren goed en vers. (ik miste wel zalm, maar misschien verwacht ik te veel) Veel heel jong personeel die waarschijnlijk net in dienst waren. Het bijvullen van zaken had zeker beter gekund.
    Onze conclusie is dat het zeker een prima hotel is maar ook niet meer dan dat.

Beoordeeld op 23 november 2022

Kingsize bed geboekt, kregen 2x 1 persoons matras, fout aan gegeven daarna andere kamer met weer 2x 1 persoons matras maar een 2 persoons dekbed is niet de oplossing. Ontbijt door te weinig plaats moesten we dit op de kamer op eten. Kregen een bon van €5,- ivm dat we geen tussentijds schoonmaak vd kamer wilde, maar dit werd niet op mindering van de bar bon gebracht zoals verteld.

Beoordeeld op 21 november 2022

vriendelijk ontvangst met 3 dames om inte checken.,goede kamer, uitchecken met 1 jongeman? lange rij .zet op oiektijd 2 a 3 mensen neer om uit te checken.
    keken op dat bij het diner geen bakje salade/groenten zat en dat de patat erbij gekocht moest worden.
    het interieur van de eetzaal is mooi,jammer van de niet weggewerkte oranje bedrading van de lampen, maar voor de rest prima hotel

Beoordeeld op 20 november 2022

Veel pluspunten: omgeving, uitstraling, bar, voorzieningen, kamer, ontbijt, personeel.

Helaas 2 ochtenden geen warm water tussen 08:00 en 09:30 uur. En dat kan eigenlijk niet gebeuren in een Hotel van deze allure.