Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Prachtig landgoed voor een boswandeling

Het landgoed is zowel bij mooi als slecht weer een belevenis, iedereen kent de mooie haag, maar er ... meer lezen

Beoordeeld op 28 januari 2020
GuidoS27
,
Duiven, Nederland
Bedstee maar niet om te slapen!

Prachtig landgoed met mooie glooingen, boerderijen, viivers en beken en niet te vergeten de ... meer lezen

Beoordeeld op 15 december 2019
123beep
,
Oosterbeek, Nederland
Lees alle 24 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Oosterbeek
vanaf 369,36 US$
Meer info
vanaf 184,68 US$
Meer info
Beoordelingen (24)
Beoordelingen filteren
24 resultaten
Waardering van reizigers
13
10
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
13
10
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 24 beoordelingen
Beoordeeld op 28 januari 2020

Het landgoed is zowel bij mooi als slecht weer een belevenis, iedereen kent de mooie haag, maar er is ook kapelletje op de berg dat je kan bezoeken. Kortom een prachtig stukje natuur zo dicht bij Arnhem en het oude Kema terrein, Bereikbaar per fiets, de bus (6 min vanaf CS) of de auto

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank GuidoS27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2019

Prachtig landgoed met mooie glooingen, boerderijen, viivers en beken en niet te vergeten de "bedstee" een door bomen overstrekte bospaden.
Ik kom hier al 60 jaar. Vroeger stekelbaarsjes en salamanders vangen en bootje varen in en op de vijvers die aaneensluiten dmv beken. De hoogst gelegen vijver ontspringt uit een ondergrondse beek.
Perfecte plek om je hond uit te laten en in de vijvers te laten zwemmen.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank 123beep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk wandeling gedaan. Onze beagle kan niet overal los ivm schapen, paarden etc. Maar hier was het prima te doen. Mooie herfstkleuren in het bos. Prima wandelpaden en mooie groene weide.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Fplume
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2018

Je kunt hier heerlijk wandelen, paar kilometer routes en de hond kan lekker los. Kom wel op tijd, want aantal parkeerplaatsen is beperkt. Na het wandelen lekker koffie met taart bij de hoeve. Erg heuvelachtig, dus je moet wel goed ter been zijn.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Janpeterweethetbeter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Vandaag met lekker zonnig weer naar en door de Groene Bedstee op Landgoed Mariëndaal gewandeld. Het is een oude, tunnelvormige beukenhaag. Wij waren er al eens eerder geweest en het blijft wel interessant, maar wij vinden bossen erbij en de lanen met de enorme beuken nog mooier.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Paul H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken