Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Waw

Dit moet je eens bezoeken, ik ga er niet teveel over vertellen, want je moet dit zelf ontdekken ... meer lezen

Beoordeeld op 16 december 2019
Albert V
,
Albatera, Spanje
via mobiele applicatie
Tof om te picknikken

Je neemt je tas mee van je verblijf, met eten en drinken voor de ganse dag. Hier kan je rustig ... meer lezen

Beoordeeld op 19 januari 2019
Albert V
,
Albatera, Spanje
Lees alle 70 beoordelingen
  
Beoordelingen (70)
Beoordelingen filteren
70 resultaten
Waardering van reizigers
31
24
9
1
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
31
24
9
1
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 70 beoordelingen
Beoordeeld op 19 januari 2019

Je neemt je tas mee van je verblijf, met eten en drinken voor de ganse dag. Hier kan je rustig wandelen, genieten van de mooie natuur, verschillende vogelsoorten spotten, en wandelen. Is een plaats waar je tot rustvkimt.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank Albert V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2018

Uitgestrekt park dat op fietsafstand van de camping Marjal Costa Blanca ligt. Je mag er met de fiets doorheen, maar er komen vooral veel wandelaars en vogelaars die de diverse uitkijkposten bezetten en met verrekijker en camera vogels bekijken. Overal vindt je infoborden met afbeeldingen van vogels, zodat ook leken iets van de fauna te weten komen.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Harry L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2018

Dit is een gebied voor vogelliefhebbers en vogelspotters. Er is van alles te zien aan watervogels en strandlopers.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Hendrik50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2017 via mobiele applicatie

Het was even zoeken.
Toen we toekwamen stonden er maar enkele auto's op de parking, terwijl het toch wel heel erg druk is aan de stranden.
Heerlijk rustige wandeling door prachtig natuurgebied. Heel goed onderhouden. De flamingo's zagen we niet, maar wel heel wat andere waterdieren.
Je kan ook picknicken ( onder afdak) in het bezoekerscentrum.

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank Duiker12345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017

Iedere keer als we er heen gaan om te lopen of te fietsen, is er iets anders te zien.
Verschillende soorten vogels. De flamingo's blijven de grote trekpleister.
Eind van het jaar weer naar toe.

Datum van activiteit: maart 2017
1  Bedank Jacqueline B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken