Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis Budget
US$ 53
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 53
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 52
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 53
Booking.comUS$ 53
ZenHotels.comUS$ 55
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (503)
Beoordelingen filteren
503 resultaten
Waardering van reizigers
63
148
177
58
57
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
63
148
177
58
57
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 503 beoordelingen
Beoordeeld op 26 oktober 2017

Tevreden over de afmeting van de kamer, onze zoon van 8 had een prima stapelbed. Ontbijt voldoende. Een eenvoudig hotel met alle voorzieningen, precies wat we zochten. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Judith D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibis Alicante h, Manager van Ibis Budget Alicante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2017

Geachte Judith

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Budget Alicante erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2017

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Ibis Alicante h, Manager van Ibis Budget Alicante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2017

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 27 september 2017

Hotel is prima. Prijs ontbijt, is prijzig. Vooral als je wat ouder bent eet je niet zoveel.
Openbaar vervoer is een meerwaarde. hoef dan geen gebruik te maken van je eigen auto. Prima, als uitvalbasis naar de verschillende plaatsen en Allicante is een mooie plaats. Daar kun je uit eten gaan en heb je geen zin om naar een ander plaats te gaan, dan kun je bij Ibis restaurant goed terecht voor goed eten. Uitzicht op strand is mooi.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Bedank sh565764_t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibis Alicante h, Manager van Ibis Budget Alicante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2017

Geachte

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis budget Alicante erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2017

De kamer zag er heel netjes uit, we waren heel tevreden. Ook prettig dat er nog gegeten kan worden in het naastgelegen Ibis hotel. Als je vroeg moet vertrekken op Alicante airport is dit hotel uitstekend geleden.
Binnen 10 minuten ben je op het vliegveld.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Yvonne B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibis Alicante h, Manager van Ibis Budget Alicante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2017

Geachte Yvonne

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis budget Alicante erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2015

Eėn overnachting gedaan hier. Vrij kleine kamer, met alles wat je nodig hebt. Krappe douche, apart toilet. Bedden gemiddelde grote, maar wel goed. Televisie, gratis wifi. Inchecken bij het gewone ibis hotel ernaast. Gratis parkeren op de afgesloten privėparkeerplaats van het hotel. €35 voor 1 nacht. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank m0nycka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Didier H, Responsable relations clients van Ibis Budget Alicante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2016
Google-vertaling

Dear Sir, Madam,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel ibis. It is always a pleasure to receive positive feedback.
I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken