Wij waren een weekje naar Altea maar helaas zat ons hotel de laatste nacht volgeboekt. We gingen op zoek naar een hotel voor de laatste nacht, die ook redelijk dichtbij het vliegveld lag (lekker makkelijk voor vertrek). De foto's zagen er veelbelovend uit maar wij vonden het erg tegenvallen. De receptie is redelijk modern maar zodra je de gangen van de hotel door loopt zie (en ruik) je dat dit hotel verouderd is. Een vieze vloerbedekking leid je naar je kamer. In de kamer lag laminaat (o.i.d.) wat al erg goedkoop oogt. De deuren naar het balkon sluiten niet goed, daardoor erg veel herrie van de auto's van de rotonde die voor het hotel ligt. De badkamer ook verouderd (kranen los, schimmelplekken) en de kamer rook naar sigaretten. De koelkast (minibar) maakt erg veel herrie (wij trokken de stekker er uit). Op het dak is een zwembad.. eerst allerlei trappen en gangetjes door om er te komen, maar dat mag de naam zwembad niet echt hebben. Ca 2x5 meter? Ook weer een afknapper. Het ontbijt was niet slecht, maar ook niet uitgebreid. Dit hotel viel ons echt tegen. Wij hadden beter verwacht van NH hotels.. De locatie is prima. Je kan alle kanten op (met een auto). Parkeren in de garage kost geld, maar parkeren langs de straat is kosteloos en genoeg plek.