Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 203
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 24/08/22
Melia.com
US$ 203
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 25/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
US$ 189
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/08/22
Hotels.comUS$ 285
TravelocityUS$ 204
PricelineUS$ 285
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.818)
Beoordelingen filteren
1.818 resultaten
Waardering van reizigers
692
708
266
87
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
692
708
266
87
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.818 beoordelingen
Beoordeeld op 23 oktober 2018 via mobiele applicatie

De gerenoveerde junior suites met zeezicht zijn gewoon fantastisch.
Het ontbijt is ok .
Het hotel zelf en de spa zijn verouderd en aan renovatie toe .
Ik zou zeker terugkomen voor dezelfde kamer (525) met zeezicht .
Voor deze kamer super prijs/kwaliteit

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Hasselaarke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

We hadden een recent vernieuwde kamer en die was top. Enkel de ramen zijn niet goed geïsoleerd waardoor straatlawaai hoorbaar. Alles ruimschoots aanwezig. Personeel zeer vriendelijk.
Uitgebreid verzorgd ontbijt.
Groot min punt is het restaurant. Maître absoluut niet vriendelijk, de menu kaart is beperkt en saai en het eten is niets bijzonder. Wij hadden half pension maar zijn vaak elders gaan eten.
Ligging hotel prima.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank decat0132
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Spa Porta Maris by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your review in Trip Advisor but in case of any inconvenience or insatisfaction, please do not hesitate to contact us at the momment it happens and we will do our best to solve your problems and to improve any service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2018

De kamer was erg goed. Tip als je dit hotel boekt: ga voor een junior suite deluxe met uitzicht op zee. De 'gewone' kamers zijn immers basic. Een junior suite deluxe heeft alles wat een hotelkamer nodig heeft: ruim, afgewerkt met high-end materialen als Villeroy en Boch toilet en Hans Grohe, Nespresso, kluis, ruim terras, geweldig zicht op de zonsopgang (bij kamer zicht op zee). Ligging hotel: rustig gelegen aan de jachthaven. Oude stad op wandelafstand. Bushalte vlakbij. Prachtig zicht op de zee vanuit de ontbijtruimte.

Het ontbijt vond ik te basic voor een 4-sterren hotel. Geen show cooking, geen vers gebakken eitjes, wel versgeperst fruitsap. Aan de receptie werd ons niet verteld dat we recht hadden op hydrotherapie. Deze hydrotherapie was miniem. Geen slippers in de kamer. Veel vingerafdrukken op de kastdeuren en ramen van vorige gasten. Enerverende muziek in lobby en ontbijtruimte.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Marcel V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Spa Porta Maris by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for your opinion. We expect it helps readers. It will be a pleasure welcoming you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2018

Je komt niet echt gezellig binnen, maar vanuit de lobby/cafe, een spectaculair uitzicht over zee. Het hotel bevind zich, net uit het centrum aan de haven. Wij hadden een suite, ruime kamer, (niet stijlvol) met nieuwe badkamer en tussen bed en balkon aan het grote raam met uitzicht op de haven nog een grote inloop douche. Bij de suites ontvang je een speciale sleutelkaart die ook past op het suites zonnedek met zwembad, sauna en bubbelbad, ook met wind heerlijk toefen op de lig bedjes. En toegang tot een suites ontbijt zaal. Kortom, een prima hotel met enige luxe maar zelf zit ik liever in een boetiek hotel.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Lucienne V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Spa Porta Maris by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your review. We expect you enjoyed your stay and your experience helps readers. Thank you for choosing our services.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2017

Goed ligging, nabij jachthaven en stad, lounge en ontbijtzaal met mooie raampartij en daardoor geweldig uitzicht. Goed ontbijt, grote keuze. Behulpzaam personeel. Zeker voor een kort verblijf een aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Hanneke K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken