Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 291
TripadvisorUS$ 288
eDreams
travelup.com
Hotels.comUS$ 288
Trip.comUS$ 446
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (677)
Beoordelingen filteren
677 resultaten
Waardering van reizigers
405
192
49
20
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
405
192
49
20
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 677 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2021

Wij komen hier ieder jaar wel een weekje om lekker uit te rusten maar ook om te golfen. We hadden een prima en grote kamer met uitzicht op de tuin en hole 18.
Heerlijke douche met forse stralen. Jammer alleen dat ze bij de reservering niet hadden vermeld dat de golfbaan 4 dagen in onderhoud ging. Dan moet je naar andere banen en die liggen gemiddeld toch een 45 minuten rijden vanaf het hotel.
Ontbijt vanwege Covid aangepast...iedere dag hetzelfde. Mag best wat gevarieerd zijn voor gasten die 1 week verblijven ! In het restaurant 1 week lang de zelfde amuse..jammer. Prijzen restaurant zijn niet in verhouding met de geboden kwaliteit/kwantiteit. Medewerkers heel vriendelijk , vooral de dames bij het ontbijt en de caddymaster.
Mooi zwembad met heerlijke ligbedden.

Datum van verblijf: juni 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Harrie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura Galobardes, Marketing van Hotel Peralada Wine Spa & Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2021
Google-vertaling

Dear Harrie B,

We would like to thank you for taking a few minutes of your valuable time to rate and share your recent stay at our Hotel and your confidence over the years in us.

We are pleased to know that our room was to your liking and that the treatment received by our team was up to your expectations.

We regret to know that there were aspects of your stay with us that were not to your liking and we take good note of them to work with our teams. The opinions of our customers are of great importance to us, we work every day to achieve a goal, that our customers enjoy a memorable experience with us.

In order to offer our customers a course in excellent condition to enjoy your golf day we must perform a series of essential annual treatments that allow us to clean up and care for the state of our course, we deeply regret that you will not be informed of the state of the course before enjoying your stay with us and we regret the inconvenience that this situation may have generated.

We thank you for choosing our Hotel to enjoy a few days of rest in the heart of the Empordà and we hope to welcome you soon again.

Best regards!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2020 via mobiele applicatie

Dit is een heel saai, sfeerloos hotel. Ook onze ruime kamer was sfeerloos. Geen beloofde nespresso machine op de kamer. Ook geen gevulde minibar. Maar, en dat is nog erger, geen dekbedden op de bedden. Alleen een lakentje. Ook waren dekbedden niet op aanvraag beschikbaar. Het ontbijtpersoneel was ongemanierd en onvriendelijk. Ze begrijpen niet dat als je 400 euro voor een kamer betaalt dat dan ook een beetje verwend wilt worden.
Wat was er goed: stroom voor de auto.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank genieter2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carles Dalmau, Otros van Hotel Peralada Wine Spa & Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Paulhoudtvaneten,

Thank you very much for choosing our hotel and sharing the comments of your recent stay with us.
Due to the health situation that affects us and as a result of the application of the protocol of security measures in front of the Covid-19, both the coffee machine and the mini bar service are not available temporarily. The same applies to the duvets, which are available on request at reception.

We are sorry that your experience in our hotel did not live up to your expectations, we would like to welcome you again in the future to be able to change your opinion about our hotel.

We appreciate all your comments, the opinions of our customers are very important to improve day by day and offer an exceptional service to our guests.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019

attent personeel ; goede kamers met prima bedden , lekker rustig , het nieuwe zwembad is een aanwinst , lunchgerechten klein maar lekker , restaurant is beduidend beter geworden. We hadden stralend weer en dan zit je op het terras heerlijk.
De golfbaan is prima in orde en het onderhoud is uitstekend.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Harrie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Houd je van golf en is de locatie iets minder van belang, dan zit je hier goed. Ik ben geen golfer, was op doorreis. Het hotel is weinig sfeervol, het draait blijkbaar vooral om het golfen. Kamers zijn prima, maar het hele complex heeft te weinig sfeer. Het eten in het restaurant was overigens wel erg goed!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank John5051NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carles D, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Peralada Wine Spa & Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2017
Google-vertaling

Dear John5051NL,
Thanks for your review about your stay at Hotel Peralada.
We're sorry you didn't like our hotel, refurbished under the design of the renowned Tarruella Trenchs Studio.
We're glad you enjoyed our gastronomy, if you don't play golf, you can also enjoy our Wine Spa or Peralada's Castle on your next visit.
Receive warm greetings from our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2017

fijne ontvangst bij incheck ,koffers worden naar de kamer gebracht , goed bed en goede douche , ruime kamer met uitzicht op hole 1 en 18.
Restaurant is best redelijk te noemen, gerechten zijn prima maar niet wauw !
Ontbijt is uitgebreid en koffie/thee wordt aan tafel gebracht door vriendelijke medewerkers.Het oude dorpje Peralade is de moeite waard om te bezoeken.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Harrie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carles D, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Peralada Wine Spa & Golf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2017
Google-vertaling

Dear Lanaken2015,
Thanks for sharing this review about your stay at Hotel Peralada.
We're very happy you enjoyed your time with us, hope you can visit us again soon.
Receive warm greetings from our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken