“Eten was goed.”
Beoordeling van Chang Jiang

Chang Jiang
Geclassificeerd als nr. 10 van 44 Restaurants in Ubach-Palenberg
1 maart 2017 beoordeeld

Het eten was goed ,ze hebben soep,er is genoeg keuze tussen vlees en vis. Verschillende salades, suchi en veel soorten fruit en ijs. En er is een chocolade fontijn.

Datum van bezoek: februari 2017

21 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor mij geen andere wok meer.
Het is niet zo' n massale (vr)eetschuur , niet te klein..niet te groot.
Het oogt heel gezellig , goede sfeer , vriendelijke bediening.
Mooie verse producten , schoon , netjes voldoende keuze en heerlijk eten voor een schappelijke prijs.
We zijn er nu 4..5x geweest.
Echt een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2016
2 juli 2016 beoordeeld

Wij bezoeken dit restaurant zeer regelmatig. Het eten in dit restaurant is goed en wordt zeer regelmatig aangevuld, bijgevuld of vernieuwd. Door de ondiepe schalen waar het eten in ligt is men ook wel genoodzaakt regelmatig bij te vullen, wat de kwaliteit van de producten uiteraard ten goede komt.
Het personeel in het restaurant is overwegend erg vriendelijk en behulpzaam. Wat ik zelf ook fijn vind is het systeem van de wasknijpers. Als je eten opschept doe je een wasknijper op de rand van je bord. Je kunt je bord vervolgens bij de kok neerzetten en aan je tafel gaan zitten. Vervolgens wordt je eten aan tafel gebracht. Zo heb je meer tijd om met vrienden, collega's of wie dan ook te tafelen zonder dat je bij drukte lang op je eten zou moeten wachten bij de wok.
Voorheen was er slechts een probleem op de toiletten. Doordat deze beheerd worden door het winkelcentrum waarin het restaurant ook gelegen is, was hier nooit een verschoon mogelijkheid voor kinderen. Met als gevolg dat ik genoodzaakt was om onze zoon op een paar stoelen te verschonen. Inmiddels zijn de meldingen hierover serieus genomen en is er wel een verschoon mogelijkheid gecreëerd.

Datum van bezoek: juni 2016
26 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig alternatief als je van tepanyaki houdt en niet in een rij wil staan. Je pakt wat je graag wil hebben en geeft het aan de kok. Daarna kun je gezellig aan tafel gaan zitten. Het eten wordt je gebracht.

Datum van bezoek: maart 2016
19 mei 2016 beoordeeld

Voor mij kort bij, vlak over de grens, lekker gegeten met ruime parkeergelegenheid, voor herhaling vatbaar !

Datum van bezoek: mei 2016

Reizigers die Chang Jiang bekeken, bekeken ook

Ubach-Palenberg, Noord-Rijnland-Westfalen
Landgraaf, Limburg

Geilenkirchen, Noord-Rijnland-Westfalen
Ubach-Palenberg, Noord-Rijnland-Westfalen

In Chang Jiang geweest? Deel je ervaringen!