Wij hebben een fijne avond gehad in dit restaurant. De locatie is niet geweldig. Het is echte een gemiste kans om het merendeel van de tafels op het terras op de weg te laten uitkijken en niet op het mooie dal dat links ligt. Wij hebben, ondanks de wind, buiten kunnen eten en het was er stampvol. Prachtig met wit linnen gedekte tafels. Erg aardige ontvangst door de maître en de dames in de bediening die allemaal prima Engels spreken. Meteen een heerlijke amuses en een schaaltje met prachtige, zelfgebakken broodjes op tafel (o.a. curry- en tomatenbrood), natuurlijke heerlijke olijfolie. Alles regionaal. Ooraf heerlijke raviolipasta met witte truffel en een pasta met zongedroogde tomaat en krokante stukjes varkensvlees. Als hoofgerecht beiden een enorme biefstuk (helaas tè groot voor ons) met een portwijnsaus (Niepoort) met zwarte truffel en rode kool. Erbij een prachtige Pinot Negro van het huis Antinori. Genoten. Toe een goddelijke panna cotta van kokos, mango en een gelei van Maracuja. Mooi adres!
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.