“lekker”

Geclassificeerd als nr. 3 van 7 Restaurants in Loppem
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
22 juli 2022 beoordeeld

het was heel lekker. fijne hulp bij het uitkiezen van de wijn met mogelijkheid om te kiezen op basis van proeven.

spijtig dat de menu niet overeenstemde met deze op de website. ( dat is al de 2x dat we dat voor hebben )

aan te raden keuken

Datum van bezoek: juli 2022

11 juli 2022 beoordeeld

Bijzonder lekker gegeten. De klantvriendelijkheid is top. Gastvrouw was héél attent. Slechts één stap binnengezet en er reeds op attent gemaakt geweest dat het gebruik van een 'blauwe parkeerkaart' veplicht is, niet aan gedacht. Het is een héél gezellig en rustgevend kader. Omwille van het mooi weer hadden we plaatsgenomen op een héél aangenaam terras. Daarbij hadden we een mooi aanzicht op de binnenruimte van het restaurant. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: juli 2022
4 oktober 2020 beoordeeld

Hele goede service, lekkere en fijne keuken. Aangenaam zitten, gezellige inrichting. : Wij kozen voor de viergangenmenu, een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2020
26 januari 2020 beoordeeld

Was op een vrijdagmiddag voor een zakenlunch uitgenodigd. Het was voor mij een onbekende locatie en is echt goed meegevallen.
Ook al kan je er a la carte eten, we gingen voor de lunch, degelijke prijs maar vooral ook degelijk gebracht. De bijhorende gevraagde rode wijn was ook goed gekozen waar we dan ook nog voor het kaasdessert gekozen hebben.
Hier zal ik nog wel eens terugkomen. Let wel, blauwe zone dus parkeerschijf plaatsen.

Datum van bezoek: januari 2020
21 september 2019 beoordeeld

Het glaasje Petit Bourgeois, paste heel goed bij de lekkere en frisse salade van Noordzee krab en daar we de Pieterman nog al verdacht vonden (waarschijnlijk onterecht maar die vis heeft nu eenmaal een kwalijke naam - lol) namen we de gebakken Picanha waarbij het glas Portugese Murta perfect paste.
Iemand anders van het gezelschap koos voor het kabeljauwhaasje waarop een mooi en lekker kruidenkorstje.
We waren het allen eens het was allemaal goed klaar gemaakt en de smaken streelde onze smaakpapillen, de groenten beet klaar.
Jammer dat het glas champagne niet even voorgesteld werd en het service liep nogal amateuristisch en twijfelachtig, soms ongecoördineerd, wellicht draagt het huis daarom niet de naam “restaurant” maar “bistro”. (?)
Niet te min was het eten en de drank lekker en de prijs oké.
Hier en daar nog wat bijschaven maar als de gelegenheid zich voordoet komen we zeker nog terug.

Datum van bezoek: september 2019

Reizigers die o-point bekeken, bekeken ook

Loppem, West-Vlaanderen

In o-point geweest? Deel je ervaringen!