“Vaker onze vingers aflikken”
Beoordeling van Jade

Jade
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Restaurants in Loppem
Prijsklasse: € 18 - € 55
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
25 juni 2023 beoordeeld

Op terras was het zalig zitten en ons eten was om de vingers bij af te likken. Ook dankzij de attente en vlotte bediening van Long en Chopin.
Moeten we weer vaker doen!!

Datum van bezoek: juni 2023
Chopin Kuo, Eigenaar van Jade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2023

Beste NorthStar,

Dank u wel voor uw toffe review, het doet ons echt deugd om te horen dat alles naar wens was! Graag tot een volgende keer!

Het Jade-team, Cho

24 juni 2023 beoordeeld

Heerlijk gegeten. Vissuggestie, krokante varkensreepjes en een wandeling door het oosten gegeten. Alles was fantastisch! Hele vriendelijke bediening. Ontzettend de moeite waard om heen te gaan!

Beste Larissa,
Hartelijk bedankt dat u de tijd hebt genomen
om ons een mooie review te schrijven.

Wij waarderen het enorm en zijn blij dat jullie hebben kunnen genieten van het eten op ons gezellige tuinterras.
We hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Het Jade-team, Cho

18 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Dat is een klasse restaurant.
Zoooo lekker en een bediening die perfect is.
Genieten in een mooi kader in het zo rustig Loppem.
Prijs kwaliteit…. Perfect

Beste meneer,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review,
dit stimuleert ons om nog beter ons best te doen, het doet ons tevens oprecht een groot plezier als onze klanten kunnen genieten!

Hopelijk tot een volgende keer,
Het Jade-team, Gr. Chopin

12 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker oosters eten.
De eend in pikante saus was zeer zacht en krokant velletje .
De saus was eerder licht pikant dan pikant maar zeer lekker.

Goede witte huiswijn per glas .

Datum van bezoek: maart 2023
Cho, Eigenaar van Jade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2023

Beste,
Super dat u hebt genoten van uw maaltijd,
en heel erg bedankt om ons een mooie beoordeling te hebben geven.
Hopelijk mogen we u binnen een korte termijn weer welkom heten.

Het Jade-team

17 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuke ervaring in een prachtig decor.

Laat je verwennen door hoogstaande oosterse keuken door een zeer warme ploeg die klaar staat om u een leuke avond te bezorgen !

Ga en geniet

Datum van bezoek: mei 2022
Chopin Kuo, Eigenaar van Jade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2022

Beste Cruiser,
Hartelijk bedankt voor uw warme beoordeling en vriendelijke woorden.
Heel graag tot binnenkort!

Het Jade-team

Reizigers die Jade bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

Loppem, West-Vlaanderen

In Jade geweest? Deel je ervaringen!