Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiaans druk ”
Beoordeling van Marco e Caterina

Marco e Caterina
Geclassificeerd als nr. 5 van 20 Restaurants in Posada
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 28 US$ - 45 US$
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijke pizza's gegeten. Het restaurant is heel druk, er eten heel veel locals. Wij hebben er genoten van het eten en de sfeer.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Lia1951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (758)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 758 beoordelingen

15 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten, kwaliteit was goed.
Bediening erg verschillend in benadering.
Dames alle vriendelijk. Een heer die het eten opnam wilde dit snel doen en op een vraag of er een ingrediënt weggelaten kon worden van een pizza werd moeilijk gekeken. Dit was erg jammer want de rest was prima. Ook locals komen hier eten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank E.A.C. K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant en goed gegeten.
Is alleen aan de grote kant, gericht op omzet draaien en dat merk je aan de bediening.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank DelaMeuse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals de titel zegt voldoet het aan je verwachtingen. Aardige bediening die je zo nu en dan vergeet. Kwalitatief goede pizza's.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Ruben L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Moet hier wel vooruit gaan , maar best reserveren want buiten staat een wachtrij. Lekkere traditionele keuken , grote porties. Pizza' s zijn lekker

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 723annemiekes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Marco e Caterina bekeken, bekeken ook

 
Santa Lucia, Province of Nuoro
 

In Marco e Caterina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding