Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leerzaam bezoek over de omgeving, daarna een wandeling met herkenning. ”
Beoordeling van Maarmuseum Manderscheid

Maarmuseum Manderscheid
Geclassificeerd als nr. 3 van 5 dingen om te doen in Manderscheid
Attractiegegevens
15 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Leerzaam bezoek aan dit museum je krijgt een beeld van de omgeving, daarna een wandeling met herkenning.
Voor de kosten hoef je het niet te laten. €2.50 en met je toeristenkaart van het hotel €2.00

Datum van activiteit: september 2015
Bedank BenAmersfoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (16)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

4 - 8 van 16 beoordelingen

11 augustus 2018 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van activiteit: juli 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2015 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van activiteit: september 2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2018 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van activiteit: oktober 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
19 augustus 2017 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van activiteit: augustus 2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Maarmuseum Manderscheid bekeken, bekeken ook

Manderscheid, Rijnland-Palts
 
Grosslittgen, Rijnland-Palts
 

In Maarmuseum Manderscheid geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding