Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wild- und Freizeitpark Klotten Cochem
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Onverwacht leuk park

Dit was een leuke verrassing voor de kinderen. Na een korte tocht langs wat dieren kwamen we bij ... meer lezen

Beoordeeld op 18 augustus 2020
cquispel
,
Zoeterwoude, Nederland
via mobiele applicatie
Hele leuke dag gehad

Dit park biedt een combinatie van dierentuin en attractiepark ineen. Je begint in de netjes ... meer lezen

Beoordeeld op 13 augustus 2020
detlefbender
,
Selfkant, Duitsland
via mobiele applicatie
Lees alle 188 beoordelingen
  
Beoordelingen (188)
Beoordelingen filteren
188 resultaten
Waardering van reizigers
81
73
18
7
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
81
73
18
7
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
62 - 67 van 188 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2013

Het is een heel leuk klein pretpark .Je kan er ook rondwandelen in het wildpark met een roofvogelshow er bij.Je kan In het restaurant heel lekker eten.

Datum van activiteit: juli 2013
Bedank carine533
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2013

Vanuit de stad Cochem, aan de Moezel, is een van de attracties al zichtbaar op een van de bergranden. Eenmaal bovenop de van beneden geziende attractive, is het geld waard. In eerste instantie von dik het te duur, maar na nader inzien correct. Ook raar dat een dierenpark gecombineerd is met attracties als waterglijbaan. Dit nog steeds, maar wel uren kunnen vermaken. Afwisselend met bezoek aan de dieren en daarna weer rondje langs de attracties.

Groot aangelegd met zeker 2 enge attracties die ik maar aan mij voorbij heb laten gaan. De anderen konden er geen genoeg van krijgen. In de een word je nat na een stijle afdaling en in de ander schud je lekker heen en weer. Moeilijk te beschrijven, dus zeker doen. Eten in de cafetaria was goed genoeg, naar verwachting. De variatie aan dieren was bijzonder. Naast de bekende beren, ook neusberen, wasberen en onbekende dieren en hun namen. Dit is verrassend, bijzonder, vermakelijk en zie je niet vaak, want de omgeving Eifel heeft veel wilde dierenparken.

Datum van activiteit: juli 2013
Bedank mcblenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2013

Het is een leuk park, zeker met kinderen. Er is een roofvogelshow die verzorgt wordt door een nederlandstalig persoon en er is ook nog een klein pretpark bij.

Datum van activiteit: juli 2012
Bedank Jean M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2013

Leuke mix van dieren en pretpark. Niet enorm veel dieren, maar wel leuke (beer) en mooie ( papegaai).

Leuke attracties, met een paar spannende. Prima horeca, met prima prijzen (magnum voor 1,80 euro).

Enorm schoon.

Datum van activiteit: mei 2013
Bedank Byorka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2013 via mobiele applicatie

Voor een democratische prijs een hele dag plezier voor de hele familie. Van 3 tot 82 jaar oud. Prachtige dierentuin gecombineerd met heel leuk pretpark. Kleinschalig maar zeer divers. Voor een kleine prijs kan je ook nog lekker warm lunchen. Zeer veel en schone toiletten. Leuke vogelshow met een adembenemend uitzicht on de dag af te sluiten. Een echte aanrader.

Datum van activiteit: mei 2013
Bedank Delnoij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken