Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (305)
Beoordelingen filteren
305 resultaten
Waardering van reizigers
251
49
4
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
251
49
4
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 305 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2018

Geweldige agriturismo met een zeer persoonlijke ontvangst. Heerlijk gegeten, gekookt door eigenaresse en opgedient door eigenaar. Heerlijke wijn. Goed ontbijt. Mooie kamers, zeer goed verzorgd. Klein terras erbij. Mooie omgeving.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 391ankaj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2018

Wij hebben hier alleen een avond gegeten. We werden hartelijk ontvangen. Het eten was vers en zeer smaakvol. Het agriturismo ligt in een mooi gebied tussen het
Comomeer en het meer van Lugano. Met mooie uitzichten onderweg.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hemmerin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2016

Een heerlijk verblijf ! Mooie , schoone kamers . Je moet wel van de rust houden.
De eigenaar , Fabio , laat je gelijk thuis voelen en zijn vrouw bereidt heerlijk eten.
Het was onze eerste keer in een B&B maar het voelde gelijk goed. We kunnen het iedereen aanbevelen, vooral als tussenstop richting het zuiden.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank elspe2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2015 via mobiele applicatie

Wat een rust, wat een beleving en heerlijk eten! We hebben het echt heerlijk gehad dat mijn zus in 2015 is teruggegaan. Echt een aanrader voor iedereen die houdt van rust, ruimte, gastvrijheid en heerlijk eten! Het personeel is erg aardig en het restaurantje is zeker een bezoek waard!

Datum van verblijf: september 2014
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lianvbe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2015 via mobiele applicatie

Voor de eerste keer een aantal dagen verbleven bij een agioturismo, absoluut een schot in de roos!

Voor ons gelegen op een ideale plek en als perfecte uitvalbasis gediend voor een bezoek aan zowel het comomeer als het meer van Lugano. Het terras van Italie niet ver verwijderd een aanrader met prachtig uitzicht.

De kamers erg netjes en keurig. De eigenaren zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en aardig. Het ontbijt is zeer uitgebreid en in mijn ogen luxe met verse broodjes, verde yoghurt, eigengemaakte jam en noem maar op. Echte aanrader is het avondeten, een viergangen menu tegen zeer schappelijke prijs. Leuk om andere italiaanse gerechten te proeven dan de standaard pizza en pasta. De ruimte is knus en gastvrij en lekkere wijnen beschikbaar.

Door ons vroege vertrek het laatste ontbijt gemist en een heerlijke fles mee gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan niets dan lof voor de wijze waarop dit georganiseerd en gerund wordt. Gastvrij, passievol en met hart voor de zaak! Echte aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Esther v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken