Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch!!”
Beoordeling van Gustatif

Gustatif
Geclassificeerd als nr. 1 van 58 Restaurants in Schoten
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
7 oktober 2020 beoordeeld

Toffe ontvangst in mooie, gezellige tuin.Hebben genoten van lunchmenu.Vriendelijke bediening met beschrijving gerechtjes,van aperitief tot dessert.Schilderijtjes op het bord,wij komen terug.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rosette V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 143 beoordelingen

11 september 2020 beoordeeld

Héérlijke gerechten, die je elke keer weer verrassen! En wat een top bediening! Hét recept voor een fantastische avond. Wij komen zeker nog terug!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank C_Roelandts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2020 beoordeeld

Een aanrader! Het waren "smaakbommen" op het bord, een hele vriendelijk bediening. We hebben ervan genoten!

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lilianelismont
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellige avond gehad bij Gustatif. Het eten was super lekker en verzorgd met hoogwaardige ingrediënten. De service was ook top, vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank BrittO94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2020 beoordeeld

Mooi verzorgde gerechten en aangename bediening. Een fijne avond beleefd.
Een echter aanrader als je iets te vieren hebt.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anitavc2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gustatif bekeken, bekeken ook

Gravenwezel, Antwerpen
 

In Gustatif geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.