Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een ontdekking”
Beoordeling van Mosselino

Mosselino
Geclassificeerd als nr. 3 van 64 Restaurants in Schoten
Prijsklasse: 19 US$ - 44 US$
Keukens: Belgisch, Italiaans, Vis en zeevruchten, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
7 augustus 2019 beoordeeld

Heel lekker en vers ! Lekkere pasta met een persoonlijke touch ! Zeer vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank nathalie08082016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (197)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 198 beoordelingen

6 augustus 2019 beoordeeld

Het eten is super en eerlijk, genieten gewoon
Elke aanpassing is bepreekbaar
De winnende zijn betaalbaar

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Walterenniki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fantastisch restaurant dat gerund wordt door een gepassioneerd team.
Altijd lekker, voortreffelijke service en top kwaliteit

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank pco20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

tof restaurant dat gerund wordt door een leuke, sociale en gezellige familie. Altijd in voor een vlotte begroeting of babbel.
Gezellig interieur en terras, je voelt je hier direct thuis door de familiale sfeer die hier hangt.
Genoeg parkeer mogelijkheid aan het restaurant.
De gerechten neigen sterk naar de Italiaanse kant maar ook andere gerechten kan je hier vinden, telkens met een eigen twist.
Grote kaart, veel keuze, alles in ons gezelschap was mooi gepresenteerd en super goed! Goede wijnkaart. Bediening is vlot en vriendelijk.
Echt een top adres! Niet al te veel poespas, gewoon lekker gezellig en goed eten.
Wij komen zeker nog terug!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Kpt_Roy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld

Eten heeft gesmaakt, bediening kon jammer genoeg beter. Graag saus vervangen wanneer er een vlieg inzit i.p.v. ze er gewoon uit te halen...

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Sandergsb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mosselino bekeken, bekeken ook

 

In Mosselino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding