Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
StayForLong
FindHotel
Agoda.com
CheapTickets
alle 10 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (200)
Beoordelingen filteren
200 resultaten
Waardering van reizigers
102
64
19
13
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
102
64
19
13
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 200 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2020

mooie rustige camping, wij zaten in caravan Missouri, prachtig gelegen met ruime tuin en pergola, uitzicht op de Alpe d"Huez. Fijn zwembad om even af te koelen. Op loopafstand (20 min.) van supermarkt en stadje en heel veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank pol539
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
severine bouquet, Propriétaire van Camping a la Rencontre du Soleil, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2020
Google-vertaling

Hello,

Thank you for taking the time to write your testimony following your stay with us.

We are delighted to take note of your complete satisfaction with the quality of our services and our ideal location in Alpe d'Huez.

It is true that we benefit from a privileged location near the center of Bourg d'Oisans, and above all, the many hiking and mountain biking trails!

Do not hesitate to come back and enjoy a stay in our Missouri chalet (subject to availability), by our pool and in the heart of the mountains whenever you wish.

We are looking forward to seeing you again,
The Direction of Camping À La Rencontre du Soleil*****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2020

een mooie rustige en nette camping aan de voet van de huez.
net sanitair daar ietwat verouderd. bij de afwas niet echt heel heet water maar daar hadden we geen last van omdat we in de caravan de afwas doen.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rjpmoonen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
severine bouquet, Propriétaire van Camping a la Rencontre du Soleil, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2020
Google-vertaling

Hello,

Thank you for taking the time to write your testimony.

We are sorry to read that you have encountered some plumbing issues. Nevertheless, we are reassured to note that this has not affected your comfort and on the occasion of your next stay, we invite you to come to meet us in order to let us know your complaints. We will do everything we can to remedy this.

It is nevertheless a pleasure to hear that you had a wonderful stay in our quiet campsite, located in Alpe d'Huez.

We hope that you will keep fond memories of your stay in our establishment and in the region, and that we will have the pleasure of welcoming you again soon.

See you soon,
The Direction of Camping À La Rencontre du Soleil*****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2020

Hebben de vooruit betaling terug gevraagd en hadden hiervoor ook een annulering verzekering afgesloten. Maar tot op heden niets ontvangen. Zijn daar nogal boos over. Hadden dit niet verwacht. Jammer .

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank arieschrik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
severine b, Gérant van Camping a la Rencontre du Soleil, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2020
Google-vertaling

Hello,

Thank you for sharing your experience with us.

We are sincerely sorry to hear about this misunderstanding.

Our serene and optimistic team has informed you of its wish to welcome you to its site for your stay in August, as by that time things should be back to normal, particularly with regard to the opening of the borders. We have also introduced all the necessary hygiene measures in our campsite to protect everyone.

However, in view of this health crisis that we are experiencing, you have chosen to cancel your stay, which we fully understand. You then preferred to ask for a refund and, having had no feedback from you, we thought that your insurance would have paid you back.

As it turns out, you didn't and we're sorry for that. We therefore invite you to contact us again by email or telephone as soon as possible so that we can settle this misunderstanding together.

We hope to have the pleasure to meet you one day and show you what a stay in our lovely 5-star campsite looks like!

See you soon in the Bourg d'Oisans,
The Direction of Camping À La Rencontre du Soleil*****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2019

Omdat we gereserveerd hadden kregen wij niet de acsi korting.slechte zaak.staat ook niet op de website.kom hier niet meer.zal deze camping ook niet aan bevelen bij kennissen of familie.ondanks dit alles waren de voorzieningen goed.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mvochteloo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
severine b, Gérant van Camping a la Rencontre du Soleil, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2019
Google-vertaling

Hello, thanks for your testimony.

We are truly sorry to hear that your stay in our camping wasn't satisfying.

It would be nice of you if you could contact us directly so we can discuss together about you experience and bring you explications and solutions! We are using our visitors' feedbacks in order to improve the quality of our services.

We would be happy to welcome you again and show you how a stay with us worths!

Best wishes,
The Direction of Camping À La Rencontre du Soleil

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019

Brood wat je kan bestellen vonden wij echt niet lekker/goed. Bij het sanitairgebouw steekt er een punt van het dak uit over het pad waar caravans en campers tegenaan kunnen rijden en ook rijden.
Plek was wat klein maar door flexibel te zijn is dat goed opgelost

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank erikvvliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
severine b, Gérant van Camping a la Rencontre du Soleil, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019
Google-vertaling

Hello,

Thank you for choosing our campsite in the Alps.

We are taking into account your remarks to be able to improve the overall quality of our services.

Still, we hope you liked our location in the Alps, and our services, such as the swimming pool and the restaurant, to enjoy your stay to the full!

Hope to see you again soon.

Patricia, Manager of Camping A La Rencontre du Soleil.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken