Pathfinder240953

Prachtig hotel maar helaas 2 persoonsbedden wat minder ivm 1persoonsmatrassen en dekbedden

Beoordeling van Waldhotel Sonnenberg
4,0 van 5 bollen19 okt 2023 beoordeeld
Prachtige omgeving, gezellig hotel, fijn zwembad en sauna. De bedden waren helaas geen echte 2persoonsbedden maar een 2persoonsbed met 2 losse matrassen erin met helaas 2 1persoons dekbedden erop. Dat vonden wij erg jammer en niet zo fijn als stel zijnde.
Datum van verblijf: oktober 2023
Gereageerd 30 mrt 2024
Lieber michaelpT8480ZA,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es freut uns zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns insgesamt genossen haben und die Freundlichkeit unserer Mitarbeiter zu schätzen wussten. Unser Ziel ist es immer, unseren Gästen einen komfortablen und angenehmen Aufenthalt zu bieten, daher ist es ermutigend, solch positives Feedback zu erhalten.

Es tut uns auch leid, von den Problemen mit der Sauberkeit des Restaurants zu hören. Wir sind stolz darauf, einen erstklassigen Service zu bieten, und bemühen uns, sicherzustellen, dass alle Bereiche unseren hohen Standards für Sauberkeit entsprechen. Vielen Dank, dass Sie uns auf dieses Problem aufmerksam gemacht haben, denn wir nehmen jedes Feedback unserer Gäste ernst.

Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen, wenn Ihre Reise Sie wieder hierher führt.
Burghof
1.4 km van Waldhotel Sonnenberg
0.9 km van Waldhotel Sonnenberg
0.8 km van Waldhotel Sonnenberg
Meerdere manieren om te betalen
    1.0 km van Waldhotel Sonnenberg
    1.6 km van Waldhotel Sonnenberg
    5.1 km van Waldhotel Sonnenberg
    Gezellig oudduitse aankleding.
    6.1 km van Waldhotel Sonnenberg
    11.1 km van Waldhotel Sonnenberg
    13.3 km van Waldhotel Sonnenberg
    mooi en rustig , met jacuzzi en waterval.
    13.2 km van Waldhotel Sonnenberg
    Meer hotels in Bollendorf bekijken
    Beoordeeld op 19 september 2023

Het personeel is meestal vriendelijk en behulpzaam.
    Kijk goed welke kamer je neemt om teleurstelling te voorkomen.
    Het ontbijt is perfect. Het avondeten is wisselend van kwaliteit en hoeveelheid, maar de saladebar is oké.

Datum van verblijf: september 2023
    Hermann Nübel, Geschäftsführer van Waldhotel Sonnenberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2023

Beste M.B.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat u genoten heeft van onze prachtige locatie en het spectaculaire uitzicht, evenals van het vriendelijke en behulpzame personeel. Uw vriendelijke woorden over het ontbijt betekenen veel voor ons.

We zijn blij te horen dat u de saladebar bevredigend vond. Hoewel we uw bezorgdheid over de kwaliteit en kwantiteit van de avondmaaltijden begrijpen, kunt u er zeker van zijn dat we ernaar streven om al onze gasten een plezierige dinerervaring te bieden. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Hermann Nübel, Hotelier Waldhotel Sonnenberg Bollendorf

Beoordeeld op 20 augustus 2023

Kamer 24 ligt boven het zwembad en heeft het ventilatie systeem van het zwembad aan de buitenkant van de kamer. Dit maakt een vervelend lawaai en het was heel moeilijk om er mee te slapen. Toen we dit gingen melden kon het personeel niets doen aangezien de baas "sliep" en dus niet bereikbaar was volgens hun. We hebben dit 's morgens nogmaals gemeld aan de eigenaar die uit de lucht viel. Hij heeft geen oproepen gekregen zei hij. Wij moesten hem zelf gebeld hebben zei hij. Het werd weggelachen en hij zei dat er nog nooit klachten geweest. We kregen wel water en nootjes mee maar waren daar niet echt mee gediend. We betaalden 34 euro voor 2 personen voor het ontbijt. Dit viel ook tegen. Was niet uitgebreid en vers appelsiensap moest zelf geperst worden. De ontbijtruimte was niet proper. Er lag op de grond nog afval van de avond ervoor. Wij komen hier allesinds nooit meer terug.

Datum van verblijf: augustus 2023

Beste A., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u geen aangenaam verblijf heeft gehad door het lawaai van het ventilatiesysteem. Het ventilatiesysteem is inmiddels gerepareerd en maakt geen lawaai meer. De tevredenheid van onze gasten is erg belangrijk voor ons en we streven ernaar dat elke gast een aangenaam verblijf heeft. We begrijpen uw teleurstelling over het ontbijt en verontschuldigen ons voor het ongemak. Ons hotel heeft altijd de nadruk gelegd op het leveren van diensten en producten van hoge kwaliteit en we zullen blijven streven naar dit doel. Nogmaals bedankt voor het delen van uw feedback met ons, het helpt ons om onze service te verbeteren.

Hermann Nübel Hotelier

Beoordeeld op 26 mei 2023

Heel goed hotel, mooi gelegen op een berg, vlot bereikbaar met de moto. Vriendelijk personeel, goede eenvoudige maar propere kamers, leuk zwembad, goed ontbijt. Attentie bij het verlaten van het hotel. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2023
    • Reistype: Reisde alleen
    Hermann Nübel, Geschäftsführer van Waldhotel Sonnenberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2023

Beste idesch814605,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback over uw verblijf in ons hotel! We zijn blij te horen dat u heeft genoten van onze gunstige locatie op een heuvel, het vriendelijke personeel, de schone en eenvoudige kamers, het prachtige zwembad en het uitgebreide ontbijt. We waarderen ook uw vriendelijke woorden over onze attente service. We zijn erg blij dat u weer bij ons zou verblijven!

Beoordeeld op 22 mei 2023 via mobiele applicatie

Prachtige ligging, héél vriendelijk personeel. Lekker eten en fraaie, wat oudere, inrichting. Prima kamer. Kort bij het woud en mooie wandelingen. Loont zeker de moeite waard om er te verblijven en te genieten van het zicht over het dorp en Sure.

Datum van verblijf: mei 2023

Beste Marc V,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve beoordeling van uw verblijf bij ons achter te laten. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van het vriendelijke personeel, het heerlijke eten en de mooie, zij het oudere, inrichting. We zijn vooral blij dat u kon profiteren van onze nabijheid van het bos en zijn prachtige wandelpaden. We hopen dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten en verwelkomen u graag terug in de toekomst.

Beoordeeld op 30 april 2023

Goed hotel, met wellness faciliteiten en zwembad. Ontbijtbuffet en goedkoop drie gangen diner.

Één klein puntje is dat de kamers gehorig kunnen zijn (de muren zijn een beetje dun), ik sliep alleen dus had twee bedden, het ene bed liep een beetje scheef dus kon gelukkig het andere bed pakken

Datum van verblijf: april 2023
    • Reistype: Reisde alleen
    Hermann Nübel, Geschäftsführer van Waldhotel Sonnenberg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2023

Lieber Always_blader,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Wir freuen uns, dass Ihnen unsere Wellnesseinrichtungen, das Schwimmbad, das Frühstücksbuffet und das Drei-Gänge-Menü gefallen haben. Wir verstehen, dass Sie Probleme mit der Schallisolierung im Zimmer und mit einem der Betten hatten, das schief stand. Wir freuen uns über jedes Feedback, ob positiv oder negativ, denn es hilft uns, unser Angebot für zukünftige Gäste zu verbessern. Unser Hotel ist bestrebt, eine angenehme Atmosphäre für unsere Gäste zu schaffen, und wir danken Ihnen nochmals dafür, dass Sie sich für Ihren Aufenthalt bei uns entschieden haben.