US$Ā 121
Volledig restitueerbaar voor wo 13 dec.
US$Ā 121
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
ZenHotels.com
US$Ā 114
Hotels.comUS$Ā 121
PricelineUS$Ā 121
Agoda.comUS$Ā 121
Beoordeeld op 30 augustus 2021 via mobiele applicatie

Zondag verrassingfeest gegeven voor onze zoon en schoondochter in spe alles was tiptop in orde we kolen zeker terug en familie en vrienden waren aangenaam verrast door deze formule.
Dank u wel familie Lebon

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 30 juni 2021

Zeer goed hotel. Wij kozen voor een arrangement en hebben 3 dagen na mekaar zeer lekker en verfijnd gegeten. Ook het ontbijt is zeer verzorgd en gevarieerd. De bediening was perfect. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Een echte aanrader!

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 23 april 2021 via mobiele applicatie

Om er even tussenuit te zijn boekte ik het Candle Light Diner Hotel arrangement. Het was een voltreffer! Eindelijk hadden we, na 6 maand sluiting van de horeca, nog eens het gevoel op restaurant te zijn. De bediening was vriendelijk, aangenaam en correct.
Het eten was van het begin tot het einde lekker, verfijnd en meer dan genoeg.
De ochtend erna werden we nog eens bediend met een rijkelijk en verzorgd ontbijt.
De kamer was ruim met een extra groot bed.
Bedankt aan het personeel om ons even uit de Coronasleur te halen!!

Datum van verblijf: april 2021
Beoordeeld op 13 februari 2021 via mobiele applicatie

Wij zijn langsgekomen voor het valentijns arrangement tijdens de corona periode. Het eten werd dus op de kamer geserveerd. Heel goed georganiseerd, zeker en vast voldoende drankjes. Bij het hoofdgerecht was onze vis nog niet gaar, we hebben dit gemeld en werd dadelijk opgelost, 10 minuten laten kregen we een nieuw bord dat prima in orde was. 'S morgens kregen we nog een ontbijtbox. Ook heel lekker en ruim voldoende. Ondanks deze moeilijke periode, toch genoten van onze valentijn.
Enkel 1 min puntje, wij hadden kamer 103 en de hele nacht hoorden we een soort van motor draaien (koeling of verwarming???)

Datum van verblijf: februari 2021
Beoordeeld op 24 september 2019

Zondag naar de brunch gekomen. Was fantastisch, alles erop en eraan. Zeer vriendelijke bediening, een leuke sfeer en ambiance. De huis DJ wist er tussen de verschillende gangen de sfeer goed in te brengen. Het was een zeer aangename namiddag die voor herhaling vatbaar is.

Datum van verblijf: september 2019
Eccellenza01, Front Office Manager van Cortina Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2020

Beste,

Dank u dat u de tijd genomen heeft om ons Royal Buffet te beoordelen.
Uw deugddoende & motiverende recensie werd doorgegeven aan ons personeel.
Wij zetten ons steeds in om een excellente dienstverlening na te streven & de klant in de watten te leggen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Liesbeth- Front office