We hebben dit hotel zeer lastminute geboekt en hebben ons dit niet beklaagd.
Via een grote privƩ parking -achteraan het hotel- kan je op 2 manieren naar de receptie. Langs de buitentrap maar ook langs de kelders. Dit is echt wel een spectaculaire manier want je passeert langs de wijnkelders. Je waant je net in een donkere onderaardse kasteelgang. Het interieur van het hotel vond ik enorm mooi, maar dit is zeer persoonlijk. Veel oudere dingen terug een nieuw leven gegeven, al of niet met een likje verf of een modernere toets. De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Alleen spijtig dat je niet op het balkon kan zitten. Er is geen airco, maar er staat een ventilator ter beschikking. De badkamer vond ik eerder aan de krappere kant. Er was wel een bubbelbad, maar dat doet tevens dienst als douche. De hogere instap vond ikzelf niet altijd gemakkelijk ( en al zeker niet voor oudere gasten) , persoonlijk mistte ik een vergrotende make-up spiegel. Het hotel beschikt over een klein verwarmd binnenzwembad, sauna en hamman. Het ontbijt is superlekker. Alles vers en heel veel fruit en een vers fruitsapje . Koffie /thee dien je zelf te halen aan een machine. Deze geeft dan maar een half tasje waardoor iedereen 2x moet drukken. Dit gaf soms wel wat aanschuif. In deze mooie zaak zou koffie aan tafel een pluspunt zijn. Het brood en charcuterie wordt aan tafel gebracht. Je kan zowel binnen als buiten eten. Met het oog op de vele insecten die er waren , is het misschien aangeraden om ofwel de charcuterie te voorzien van een afdekmandje of deze eveneens op de buffettafel te plaatsen. Hier kan je ook het fruit, yoghourt, confituren , .... vinden.
We hebben 1x s avonds in het hotel gedineerd. Je kon tijdens een aperitief in de tuin de menukaart bekijken. Alles wordt zeer mooi gepresenteerd en was lekker. Ben je een grote eter, dan neem je best een 4 of 5 gangenmenu. Er was een grote selectie aan wijnen ( ook normaal met al die wijnkelders).
Het hotel is midden in het dorp gelegen , wat je de mogelijkheid geeft om nog ergens anders iets te gaan drinken of eten.in het algemeen zijn er wel veel trapjes te doen.
Wij waren aangenaam verrast en keren zeker nog een keertje terug in herfst of winter.