Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk en culinair”
Beoordeling van La Caleche

La Caleche
Geclassificeerd als nr. 2 van 31 Restaurants in Rochefort
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
25 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een avond hier gegeten. Er was een uitgebreid menu met voldoende keuze. Vooraf kregen we twee rondes amuses, helaas niet ‘van het huis’. Het eten was prima verzorgd, goede hoeveelheden. We hebben vlees en vis genomen, en een kaasplank toe. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Annemarie M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (130)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 130 beoordelingen

23 juli 2018 beoordeeld

Zeer vriendelijke bediening. Super lekker eten. Echt waar voor je geld!!! Een echte aanrader als je in Rochefort vertoeft!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank W_Proost
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren op verblijf in het aanpalende hotel en konden zodoende meerdere keren genieten van deze keuze.
Verfijnd, verrassend en heerlijk. Wat had ik zo'n spijt toen mijn eten op was
De bediening is ook zeer vriendelijk en correct. Een absolute aanrader, ondanks de toch wat hogere prijzen.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Kavaha76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker, goed, gezellig en niet te duur. Bediening vriendelijk en kan zowel in het Nederlands als in het Frans.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Koen039
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weekendje Rochefort geboekt in la malle post aangrenzend aan het restaurant. Eerste avond hebben we ons eens goed laten gaan. Als voorgerecht de zalm genomen en als hoofdgerecht de simmentaler. Zeer lekker, bakwijze was perfect. Al ben ik meer fan van een simmentaler gegrild op houtskool.
Nadien hebben we nog een laatste drankje genuttigd in de salon. We kregen een bordje met gebakjes erbij. Erg attent. Zeer lekker gegeten. Wel prijzig maar zijn geld waard.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank TS_Marie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Caleche bekeken, bekeken ook

Rochefort, Namur Province
Rochefort, Namur Province
 
Rochefort, Namur Province
Rochefort, Namur Province
 
Villers-sur-Lesse, Rochefort
 

In La Caleche geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding