Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Explorer14127876147

Heel goed romantisch verblijf, echter wat tegenvallers

4,0 van 5 bollen27 jan 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
De suite kamer was fantastisch, alsook de wellness faciliteiten. Echter het restaurant s’avonds viel erg tegen, veel te duur, zaken vergeten te serveren en veel te lange wachttijden voor het eten. Ook het ontbijt valt erg tegen, zeer beperkt aanbod voor 25 euro per persoon. Er is zeker nog werk aan de winkel om de vijfde ster binnen te halen. Prijs kwaliteit moet in verhouding blijven.
Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pauline PETTA, Propriétaire van Domaine des Hautes Fagnes, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 feb 2024
Geachte heer,

Wij willen u graag bedanken voor uw bezoek aan DHF en voor uw vriendelijke commentaar. We willen niet opklimmen naar 5 sterren, we willen een 4-sterrenhotel blijven met betaalbare prijzen die toegankelijk zijn voor al onze gasten.
Het spijt ons zeer voor de gemelde tekortkomingen in het restaurant. Aarzel niet om ons meer te vertellen via e-mail, zodat we ze kunnen doorgeven aan SAMUEL, onze restaurantmanager.

We kijken ernaar uit om u snel weer te zien.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Spa
€ 177
  • Vio.com
    € 177
  • Agoda.com
    € 177
  • eDreams
    € 177
0.0 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 99
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 99
  • Agoda.com
    € 99
2.9 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 93
  • Agoda.com
    € 93
  • Priceline
2.9 km van Domaine des Hautes Fagnes
Hôtel des Bains & Wellness - Spa NUXE - Belgium    Vue arérienne
€ 226
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 220
  • Hotels.com
    € 220
  • Priceline
    € 226
3.8 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 112
  • Agoda.com
    € 112
5.1 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
Breakfast
€ 150
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 150
5.0 km van Domaine des Hautes Fagnes
€ 97
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 94
  • Agoda.com
    € 97
  • eDreams
    € 97
6.5 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
Dependance Maison Geron
€ 115
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 115
  • Agoda.com
    € 115
6.4 km van Domaine des Hautes Fagnes
Day
€ 82
  • Agoda.com
    € 82
7.0 km van Domaine des Hautes Fagnes
€ 98
  • Expedia.com
    € 92
  • Vio.com
    € 89
  • Hotels.com
    € 92
6.5 km van Domaine des Hautes Fagnes
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Ovifat bekijken
Beoordelingen (1.775)
Beoordelingen filteren
1.776 resultaten
Waardering van reizigers
710
551
330
112
73
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
710
551
330
112
73
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.776 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2023

We hebben 520€ betaald, bleek dat ontbijt hier nog niet inzat en voor alles is een supplement te betalen.
Zo zijn er op de kamers :
Geen mini bar
Geen badjassen
Zeepjes worden niet bij gevoegd als leeg, geen conditioneer voor het haar.
Toilet op de badkamer en heel ongelukkig geplaatst
Geen mogelijkheid om de warmte in de kamer zelf te regelen.
In de welness spreken ze van 1000m, wel ja heel veel tuin. Ook geen mogelijkheid om hier een drankje te nuttigen.
Kortom geen 250€ de nacht waard, gewoon de helft teveel.
En aan de receptie ook niet altijd even vriendelijk.
En kom je met een elektrische wagen, dan is het een gans gedoe om een plaatsje te bemachtigen omdat ze het gewoon toelaten dat niet electrische wagens zich er ook parkeren.
Kortom ons zien ze nooit meer terug.

Kamertip: Ni komen als je zoveel Moet betalen als wij hebben gedaan
Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank miet r
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pauline PETTA, Propriétaire van Domaine des Hautes Fagnes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2023

Geachte klant,

Wij danken u hartelijk voor het delen van uw ervaring na uw verblijf.

Helaas begrijpen we uw opmerkingen niet volledig. Wij zijn namelijk afhankelijk van de keuzes die onze gasten maken, en we bieden een breed scala aan arrangementen inclusief maaltijden, behandelingen, toegang tot de spa, badset en ontbijt. We merken op dat u ervoor heeft gekozen om alleen een kamer te reserveren. Logischerwijs zijn maaltijden en spa-toegang dan als extra kosten. We raden u aan om een volledig arrangement te boeken waarin deze "extra's" zijn inbegrepen. We geloven dat de keuze van uw verblijf en kamer mogelijk niet optimaal was, aangezien veel kamers minibars, bubbelbaden, airconditioning, enzovoort bevatten. Wat betreft elektrische auto's, er zijn 4 gereserveerde plaatsen die altijd exclusief zijn voor elektrische voertuigen. We waarderen feedback altijd om onszelf te verbeteren, maar we willen ook benadrukken dat het mogelijk ongegrond lijkt.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2023 via mobiele applicatie

Mooi gerenoveerd hotel. Gebruik gemaakt vd wellness. Deze was in orde. Er wordt voor veel zaken een supplement aangerekend. Voor badjassen, gebruik van de parking. Bij het ontbijt was er geen spek inbegrepen. Wel eitjes. Als je spek met eieren wou diende je 8 euro bij te betalen. Voor de rest was het ontbijt lekker maar standaard.
Het hotel heeft wel een ideale legging, vlak bij de Signal de Botrange. Het personeel was ook zeer vriendelijk.

Kamertip: Het domein beschikt over 4 laadpunten voor elektrische wagens.
Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jojotje007
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pauline PETTA, Propriétaire van Domaine des Hautes Fagnes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2023

Beste Meneer,

Hartelijk dank voor uw keuze om bij ons te verblijven. We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van uw recente verblijf, met name de renovatie van het hotel, het gebruik van onze wellnessruimte en de nabijheid van Signal de Botrange.

Wat betreft de genoemde supplementen begrijpen we dat dit vragen kan oproepen. Het klopt dat sommige aanvullende diensten, zoals badjassen, het gebruik van de parkeergelegenheid of specifieke ontbijtopties, extra kosten met zich meebrengen. Deze supplementen worden zorgvuldig toegepast om een optimale kwaliteit van de aangeboden diensten te waarborgen, hoewel we begrijpen dat dit kan verschillen van de verwachtingen van elke gast.

We waarderen uw begrip hiervoor en hopen dat dit geen afbreuk heeft gedaan aan uw algehele ervaring. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, staan we tot uw beschikking.

Nogmaals bedankt voor uw keuze en uw verblijf bij ons. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2023 via mobiele applicatie

Dit hotel voert een wazige prijzenpolitiek! We betaalde 920 euro voor drie nachten - hierin bleek pas na de reservatie geen welness inbegrepen. Die welness boekte we ter plekke extra - bleek dat we behalve de extra kost voor welness ook nog 22 euro pp moesten betalen voor een handdoek en badjas! Verontwaardigd en vroegtijdig het hotel verlaten, het enige wat de manager bleef herhalen was dat we “zelf “ deze dure keuzes gemaakt hadden!
Blijf weg uit dit malafide verouderde hotel - de kamers zijn absoluut geen 300 euro per nacht waard- voor vier sterren verwacht ik een andere standaard ! Het ontbijt is smaakloos - de handdoeken stinken en de ondermaatse verlichting dient om de gebreken te verbergen!

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Anouk M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pauline PETTA, Propriétaire van Domaine des Hautes Fagnes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2023

Geachte Mevrouw,

We betreuren het ten zeerste om te lezen dat uw ervaring negatief was. We staan altijd open voor zelfreflectie en het begrijpen van de reden van uw ontevredenheid. We kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor de keuze die u heeft gemaakt bij het reserveren. U heeft namelijk 3 nachten in een 4-sterrenhotel geboekt in het weekendtarief, wat neerkomt op een gemiddelde van 300 euro per nacht in een 4-sterrenaccommodatie. Bij het boeken van alleen de kamerprijs zijn badset, behandelingen, maaltijden en drankjes niet inbegrepen. We begrijpen niet waarom dit verwijt wordt gemaakt, aangezien we op onze website meer dan 20 complete "verblijfservaringen" aanbieden. Bovendien is een duidelijke en gedetailleerde bevestigingse-mail voorafgaand aan uw verblijf verzonden, waarin we voldoen aan onze algemene verkoopvoorwaarden en de door u ondertekende aankomstverklaring. We kunnen dit onjuiste commentaar niet accepteren. We staan echter altijd open voor discussie per e-mail: direction@dhf.be.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2023

initieel geboekt voor de maand mei (verjaardag), krijgen we een mail dat onze reservatie niet door kan gaan omdat er een groep daarna gereserveerd heeft : groep reservaties hebben dus precies voorrang. Ter compensatie werd ons een kamer upgrade aangeboden. Wij hebben uit eigen initiatief ook een gratis ontbijt erbij gevraagd en gekregen.

Hotel op zich is prima, mooi gerenoveerd. Kamer is ook met uitzondering van de WC. De ruimte is daar dusdanig klein dat je de deur moet openlaten om comfortabel te kunnen zitten.
Spa was ook "OK"

We kunnen echter niet spreken van prijs/kwaliteit. Voor vele zaken moet je (overdreven veel) bij betalen.
- Voor een kamerjas met handdoek : 22€ Hebben we dus niet gedaan. Voor die prijs kun je ze gewoon mee terug naar huis nemen
- Ontbijt : zeer gelimiteerd. WIl je een eitje? Dan krijg je een menu kaart voorgeschoteld. Gezien de prijs van het ontbijt (ook al hebben wij dit in dit geval ter compensatie gekregen) zou er zeker wat extra mogen zijn. Een menu kaart met "luxere" ontbijt is zeker OK maar in dit geval was de "basis" zeker ondermaats.
- Parking : 3€ per dag mei om het "sluikstorten" tegen te gaan. Wat ik gezien heb: een propere parking dat een renovatie begaat. Ik vermoed dat die extra kost het extra kostenplaatje deel moet financieren.

Al bij al zeer matig waardoor een 3/5. Mooi ervaring maar niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Travel55946817709
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 februari 2023

Ik ben reeds meer dan 30 keer in deze oase van rust en stilte verbleven en steeds stel ik opnieuw vast dat men alles blijft in het werk stellen om de klanten in de watten te leggen.
De kamers zijn zeer net en zeer goed onderhouden zoals eveneens het geval is in gans het hotel.
De receptionistes zijn zeer vriendelijk en geen vraag is teveel, integendeel.
De bar in de brasserie onder de kundige leiding van de sympathieke en professionele Marko is zeer gezellig.
Eten in het zeer mooie en gezellig restaurant onder de eveneens zeer professionele leiding van Sheronne en sommelier Samuel is een ware culinaire belevenis.

Datum van verblijf: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vbadr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Pauline PETTA, Propriétaire van Domaine des Hautes Fagnes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2023

Geachte heer,

Wij danken u voor uw trouw aan ons etablissement.
Sheron en Samuel zijn gouden medewerkers die onze klanten een echte ervaring bezorgen dankzij de kwaliteit van hun diensten.

We hopen u snel te zien.

MVG,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken