Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (609)
Beoordelingen filteren
609 resultaten
Waardering van reizigers
519
54
11
10
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
519
54
11
10
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 609 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Helemaal Nooz!
Wij vonden dit de beste massage die we gehad hebben! Echt top!
Lekkere tepanyaki gegeten en ontbijt was ook heerlijk!
Jammer dat er een wissel gebeurde de dag ervoor van mystic water naar de water Oasis; deze ligt niet in het bos maar is toch ook erg mooi!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank LiesbethVijverman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Dank je wel voor de woorden van lof, Liesbeth.
Fijn te horen dat jullie er zo van genoten hebben.

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2019

We zijn voor het eerst gaan “noozen”. Heerlijk, wat een fantastisch en uniek concept. Bij de mystic water zaten we helemaal prive in het bos. Genieten van de warmte, de locatie, rust en vervolgens ook het eten. We konden de tijd even helemaal vergeten en kwamen volledig tot rust. ’s-Avonds nog een film gekeken vanuit ons bed in het prive paviljoen.
Kortom een heerlijk weekend en een onvergetelijke ervaring. We komen hier zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: november 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ethan977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2019

Dank je wel voor deze erg mooie review, Ethan.
Het doet ons erg veel plezier te mogen lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf.
Tot de volgende keer!

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2019 via mobiele applicatie

Echt genoten!!! Fijne locatie, super faciliteiten, vriendelijk personeel en heerlijk eten! Een plek waar je de tijd kan vergeten en gewoon heerlijk relaxen en genieten van het gezelschap die met je mee is!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kim12345678901
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2019

Dank je wel voor deze mooie reactie, Kim!

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2019 via mobiele applicatie

Wij hadden een overnachting geboekt in de Mystic Room in Nooz Grobbendonk. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Uiteindelijk toch besloten om ter plaatse te dineren en wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben. Het maakte de ervaring nog unieker. Een echte aanrader! Mijn vriend en ik komen zeker terug!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Elenalazar95
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2019

Dank je wel voor deze erg mooie recensie, Elena.
Wij kijken uit naar jullie volgende bezoekje!

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van deze unieke ervaring! Wij kozen voor de mystic water en daar hebben we geen spijt van! Alles was tip top in orde, niets op aan te merken! Super massage, fantastische locatie, top service, zeer vriendelijke ontvangst,... wij komen zeker terug!!

Datum van verblijf: oktober 2019
Bedank SabrinaR3167
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2019

Dank je wel voor deze zeer mooie review, Sabrina!
Fijn te horen dat jullie zo van genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken