Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ik was aangenaam verrast, het was heel huiselijk, ongedwongen sfeer en heel vriendelijke bediening. Er was aan alles gedacht en mooi gepresenteerd en groot aanbod. Het is zeker geen massa bedoening daar het niet groot is en ik hoop dat ze dat blijven respecteren.
Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Bezocht met vrienden
We zijn er enkel gaan ontbijten, een SUPER lekker ontbijt, vriendelijke ontvangst. Alles heel vers, heel veel keuze, lekkere koffie. Zeker een aanrader. Ook gezellig interieur. Voor herhaling vatbaar..
Datum van verblijf: april 2018
Stel Chrissy M een vraag over Charmehotel 'T Hemelryck
Heel mooie kamer met terras. Mooie inrichting, fijn ontvangst en heel lekker diner. Uitstekende keuken. Heel mooie prijs kwaliteit, lekkere wijn en aangename gastheer. Zeker terugkomen in de zomer voor het mooie terras
Datum van verblijf: maart 2018
Stel 002BLE een vraag over Charmehotel 'T Hemelryck
Heel gezellige kamers,en ruim genoeg. Het ontbijt is echt super lekker en heel uitgebreid. Ook is er een mogelijkheid om 's avonds te eten, wat ook super lekker is! Zeker een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil dan een standaard hotel.
Datum van verblijf: december 2017
Prijs/kwaliteit
Kamers
Service
Stel Jolien1989 een vraag over Charmehotel 'T Hemelryck
Phyllis R
Vorselaar, België
Beoordeeld op 23 januari 2018 via mobiele applicatie
We zijn al meermaals in 't Hemelryck geweest om te ontbijten of te gaan dineren en telkens weer gaan we zeer tevreden terug naar huis. Een echte aanrader, zowel voor een romantisch diner met twee of een gezellige avond onder vrienden of familie.
Datum van verblijf: januari 2018
Stel Phyllis R een vraag over Charmehotel 'T Hemelryck
paul_schoeters2
Geel, België
192112
Beoordeeld op 21 december 2017 via mobiele applicatie
Enkel hier geweest voor ontbijt met enkele vrienden. Ontbijt in de vorm van een zeer uitgebreid buffet. Alles wat je kan bedenken was er! De gastheer was er alleen (nogal gelezen hier...) en hij gaf idd nogal een chaotische indruk...pas nadat we al 20 minuten aan het ontbijten waren komt hij vragen aan de tafel naast ons welk eitje ze willen (samen aangekomen...) en verdwijnt dan weer om 10 min later aan ons dezelfde vraag te stellen... Maar desondanks de chaotische gastheer..een top ontbijt!!
Datum van verblijf: december 2017
Stel paul_schoeters2 een vraag over Charmehotel 'T Hemelryck