Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
l0reends

Toppertje

Beoordeling van Hotel De Maretak
5,0 van 5 bollen26 jun 2021 beoordeeld
Gezellig kleinschalig hotel gerund door 2 passionele mensen met liefde voor mensen en hun vak. Ontbijt en diner heel verzorgd. Kamer zeer netjes, een aanrader en uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten.
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Bezocht met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 87
  • Agoda.com
    € 87
1.4 km van Hotel De Maretak
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 121
  • Hotels.com
2.2 km van Hotel De Maretak
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
  • Priceline
2.1 km van Hotel De Maretak
Gratis wifi
Gratis parkeren
    1.8 km van Hotel De Maretak
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    • Agoda.com
    • ZenHotels.com
    • Vio.com
    4.1 km van Hotel De Maretak
    • eDreams
    • ZenHotels.com
    3.9 km van Hotel De Maretak
    Bed & Breakfast 't Poorthuys
      4.1 km van Hotel De Maretak
      Gratis wifi
      • Agoda.com
      • Priceline
      • Vio.com
      4.3 km van Hotel De Maretak
        1.1 km van Hotel De Maretak
        Gratis wifi
        • Agoda.com
        • Priceline
        2.0 km van Hotel De Maretak
        Meer hotels in Dilsen-Stokkem bekijken
        Beoordelingen (191)
        Beoordelingen filteren
        191 resultaten
        Waardering van reizigers
        129
        44
        12
        3
        3
        Type reiziger
        Tijd van het jaar
        TaalAlle talen
        Meer talen
        Waardering van reizigers
        129
        44
        12
        3
        3
        Bekijk wat reizigers erover zeggen:
        Geselecteerde filters
        Filteren
        Lijst wordt bijgewerkt...
        55 - 60 van 191 beoordelingen
        Beoordeeld op 19 juni 2021

        Zeer goed ontvangen door deze geweldige eigenaars! Een mooi en gezellig hotelletje op wandelafstand van de oude Maas. Een waar vakantiegevoel! Pal in het Limburgs fietsparadijs. 20 minuten van Maastricht met de auto, slechts 5 minuten van maasmechelen village en connectera. Meer dan voldoende troeven om er een onvergetelijk verblijf van te maken. En 's avonds tot rust komen in de gezellige welness met een massage van de vrouw des huizes gevolgd door een heerlijk diner van gastheer Floris. Subliem!

        Datum van verblijf: juni 2021
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank 90.589
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 16 juni 2021

        Ik snap niet waarom er zoveel goede recensies zijn voor dit hotel. We voelden ons totaal niet gewenst.

        De vegetarische opties die maanden op voorhand werd aangevraagd, was maar 1 keuze en niets anders. Mijn zus kreeg garnaal kroketten die naar curry smaakte en allesbehalve naar garnaal en dan spreek ik nog niet over de prijzen.

        We hebben een massage geannuleerd wat voor hun helemaal geen probleem was, om dan achteraf te horen dat we eigenlijk annulatie kosten moesten betalen. Dit terwijl we zeker drie keer hebben gevraagd of we iets moesten bijbetalen en dat dit geen probleem was.

        Het is ook alleen bereikbaar met de auto want van de busregelingen wisten ze niets over - laat staan dat ze wisten er een bus was -.

        Ook onze kamer kraakte de hele tijd, de tv ging zo hoog dat we amper iets konden lezen, en het verhoogje - een klein trapje met een grote spleet tussen - zorgde voor omgeslagen enkels.

        Achteraf hoorden we ook dat er blijkbaar over ons werd geklaagd. Niemand heeft ons ooit iets gezegd dus we weten niet wat we verkeerd zouden hebben gedaan. Alleen voor snobs toegelaten.

        Datum van verblijf: juni 2021
        Reistype: Reisde met vrienden
        Bedank tripa863
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Eveline Geelen, Owner van Hotel De Maretak, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2021

        Beste Kell,

        Het is niet onze gewoonte om op reviews te reageren maar bij deze moet er toch even een kanttekening gemaakt worden.

        We begrijpen dat u boos bent omdat wij u gevraagd hebben om voor de overnachting te betalen die u gereserveerd heeft maar waarbij u niet bent komen opdagen. De kosten voor een "no show, staan heel duidelijk vermeldt op onze website en krijgt u te lezen wanneer u een reservatie maakt op onze site.

        Een mailtje of telefoontje had dit alles kunnen voorkomen, maar u koos ervoor om ons niet te informeren. Zodoende moesten wij heel wat andere gasten weigeren aangezien wij volzet zaten.

        U mag vinden dat de garnaalkroketten te veel naar curry smaakten, die er overigens niet in zit.
        U mag vinden dat de busregeling te wensen over laat, want er is inderdaad geen busverbinding op zondag.
        U mag vinden dat dat kleine trapje vervelend is, wij zijn een beschermd erfgoed en kunnen hier momenteel helaas geen oplossing voor vinden.

        Wat u echter niet mag vinden is dat wij u een annulatiekost gevraagd hebben voor de beide massages die u reserveerde. Ookal annuleerde u deze slechts een uur voor aanvang, wij stemden toe dat u deze kostenloos mocht annuleren en hebben u hiervoor nooit een kost gevraagd. We hebben u er wel op gewezen dat we al bijzonder flexibel zijn geweest naar u toe, toen u het bedrag voor de no show niet wou betalen.

        Te luidruchtig, zeer onvriendelijk, roken in het zwembad, ... worden inderdaad niet geapprecieerd. Niet door ons, maar ook niet door andere gasten. We zijn steeds vriendelijk gebleven, maar inderdaad zult u zich minder welkom hebben gevoeld.

        Maar Kell, vriendelijkheid van ons en andere gasten staan echt niet gelijk aan snobisme.
        Iedereen is van harte welkom bij ons.

        Met vriendelijke groeten,

        Eveline en Floris,
        Hotel de Maretak.

        Rapporteer reactie als ongepast
        Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
        Beoordeeld op 1 juni 2021 via mobiele applicatie

        Wij hebben een zeer goed, warm ontvangst gehad! Meteen een rondleiding en uitleg wat er allemaal aangeboden wordt.
        Mooie kamer die alles bevat wat je nodig hebt, zalig geslapen :)
        Super lekker eten en een zalige fietsroute gedaan met fietsen die we konden huren.
        Een grote aanrader en wij komen zeker terug!!

        Datum van verblijf: mei 2021
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank JulietjeV
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 30 mei 2021

        Het uitzicht van onze kamer was,..........om het zacht uit te drukken slecht, niet meer dan een kale muur op nog geen 1 m van ons. Spijtig dat ik er geen weet van had , anders was de keuze snel gemaakt,....... andere kamer, of ander Hotel.
        Voor de rest was het eten en concept OK.

        Datum van verblijf: mei 2021
        Reistype: Reisde met familie
        Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
        Bedank johancristiaens
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Beoordeeld op 29 mei 2021

        Het hotel heeft een rustiek, familiair karakter die gezelligheid uitstraalt. De aanwezigheid van welness en top uitbaters zorgt ervoor dat dit hotel zeker een bezoek waard is.

        Wij zijn alvast zeer te spreken over de ontvangst, het avondeten en ons ontbijt tijdens ons verblijf. We werden eveneens goed geholpen met onze geplande fietsrit in de streek, waarbij we de fiets gehuurd hebben vanuit het hotel.

        Al bij al een aanrader in een prachtige streek om eens even lekker tot rust te komen.

        Datum van verblijf: mei 2021
        Reistype: Reisde met een partner
        Bedank VD020991
        Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
        Meer beoordelingen bekijken