Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede bediening en heel lekker!”
Beoordeling van Mama Gusto

Mama Gusto
Geclassificeerd als nr. 1 van 12 Restaurants in Barvaux
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 77 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We komen zeker terug!
Gezellig op het terras. Grote pizza's en super pasta's. Ook vegetarische gerechten.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank bobvst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (226)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 227 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het was oke, maar niet heel erg lekker. Het duurde vooral heel erg lang. Uur moeten wachten op 2 simpele pizza’s.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank sharonmJ6907XN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2020 beoordeeld

Super pizza's, super vriendelijke mensen
Echt een aanrader als je de beste Italiaanse pizza's wilt eten in regio Barvaux/Durbuy/Ardennen/België!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Jornedh5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader, lekkere verse pizza en ruim voldoende. Vriendelijke uitbaters. Hier kom ik terug

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Alain D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2020 beoordeeld

Heel lekker gegeten . De pizza's waren enorm en top van smaak we hebben gisteren genoten .
Top

Echt een aanrader

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank hanskelber1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mama Gusto bekeken, bekeken ook

Durbuy, Belgisch Luxemburg
 
Durbuy, Belgisch Luxemburg
 

In Mama Gusto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding