Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk en gezellig”

Hotel restaurant De Beukelaer
Geclassificeerd als nr. 3 van 11 Restaurants in Roggel
Keukens: Europees
Gegevens restaurant
21 maart 2020 beoordeeld

Geweldige kwaliteit prijs verhouding. Correcte bediening. Goede kok Kortom heel tevreden
Wordt goed ingespeeld op wensen van de gasten. Een aan rader

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank hk768
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (36)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 36 beoordelingen

7 maart 2020 beoordeeld

Vorige week zondag gebruncht met 19 personen tgv 50-jarige verjaardag!!!
'N dikke tien voor de Beukelaar; zeer uitgebreid smaakvol buffet, heerlijke soepen, salades, vlees en vis-gerechten en 'n lekker toetje na!!
Warme sfeervolle ambiance, erg vriendelijke bediening, je voelt je hier gewoon direkt thuis!!! Toppp, ga zo door!!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank HMPJ22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een zeer leuk uurtje ouderwets kegelen op de kegelbaan (achter het restaurant) konden we onze benen onder tafel schuiven voor het diner. Het gezelschap bestelde verschillende gerechten (voor- en nagerechten). Deze waren allemaal van hoog niveau! De gaartijden waren perfect, de hoeveelheid was ruim en de zijgerechten divers. De bediening was zeer vriendelijk en vlot. Kortom, een topplek!

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Smient
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2020 beoordeeld

Bezoek meer dan waard. Sfeervolle restaurant waar je echt goed kan eten. Zeer vriendelijke personeel.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank B1922VPmartak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch vriendelijke bediening, leuke ambiance, snel ons eten gehad en ook nog eens super lekker gegeten! Wij komen graag nog eens terug!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 05JBM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hotel restaurant De Beukelaer bekeken, bekeken ook

 

In Hotel restaurant De Beukelaer geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding