“Frites, bitterballen en saté prima, nu nog een echte keukenkok erbij.”
Beoordeling van Paviljoen Kaapduin

Paviljoen Kaapduin
Geclassificeerd als nr. 5 van 17 Restaurants in Koudekerke
Prijsklasse: € 6 - € 23
1 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De eigenaar zegt dat hij geen echte kok kan krijgen. De vraag is wat een strandtent moet kunnen serveren, nu de herfst en winter er zijn/ komen wil je meer dan goede frites en een vol bord.
De vis deze week was zompig/ vochtig. De kip gebraden. Je krijgt wel een bord vol. De groente heel klein gesneden en na 2 dgn weet ik eigenlijk al niet meer , hoe en wat precies. Broodplank vooraf wel goed met leuke smeerseltjes.
We komen er graag voor koffie, drankje en in de zon op terras zitten.
Als je het simpel houdt , kun er lekker eten. Volgend jaar dan maar weer de visplank van 2019, meer dan 3 hoofdgerechten, betere maaltijdsalades, dit jaar geven we COVID dan maar de schuld.
PS de bediening leuke meiden doet zijn best.
De strandtent zelf is prima.

Datum van bezoek: oktober 2021

25 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Service: attent; vriendelijk.
Eten; heerlijke saté, mooie portie en lekkere friet Vispotje; rijkelijk gevuld en zeer smaakvol.

Datum van bezoek: september 2021
29 augustus 2021 beoordeeld

Wij bezochten dit strandpaviljoen op een druiligere zondagmiddag voor een diner voor twee.
Eerdere lovende recensies over de Caesar Salade maakten onze keuze tot een veilige. Niettemin werden onze verwachtingen overtroffen; de keukenbrigade van Kaapduin heeft het maken van dit gerecht tot een culinaire kunst verheven!
De salade werd in een fraaie mediterrane schaal opgediend, bevatte naast salade veel knapperig gebakken warm kippenvlees, verse parmezaan en een zeer smaakvolle dressing.
Naast het stokbrood bestelden wij een puntzak friet erbij en hadden aan het geheel een meer dan complete maaltijd die terecht op de menukaart als specialiteit van het huis is aangemerkt.
Hulde, zowel aan de koks als aan de vriendelijke bediening. Wij komen zeker nog eens terug!

24 augustus 2021 beoordeeld

Leuk strandterras met een gezellige sfeer en leuke menukaart. Dit jaar was het wel wat minder dan vorig jaar. Misschien kwam het door het weer of gewoon wat minder druk. Volgende keer beter.

24 augustus 2021 beoordeeld

Afgelopen weekend hier twee avonden gegeten. De eerste avond beviel zo goed dat we de volgende dag weer zijn gegaan. Het eten is lekker en de bediening is vriendelijk. De borden zijn mooi opgemaakt en de porties zijn in verhouding met de prijs die gevraagd wordt. Het is niet goedkoop, maar de prijs-kwaliteitverhouding zit naar mijn mening wel juist. De strandtent is leuk ingericht en is netjes. De bediening is heel vriendelijk en oplettend. Het was druk, maar hier leek de bediening geen moeite mee te hebben. Een gedeelte van het zitgedeelte buiten heeft een overkapping dus ook als het regent kun je toch nog buiten eten. Mocht ik ooit nog terugkeren naar Dishoek dan kom ik zeker weer hier eten!

Reizigers die Paviljoen Kaapduin bekeken, bekeken ook

In Paviljoen Kaapduin geweest? Deel je ervaringen!