Marijke

Mooi proper hotel

Beoordeling van Strandhotel Westduin
4,0 van 5 bollen21 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel op loopafstand van het strand.
Overal waar je komt heel netjes. Kamer basic maar alles wat je nodig hebt. Heel goed bed.
Airco op de kamer.
Enkel een haardroger mankeerde ik in de badkamer.
Ontbijt was heel verzorgd. Genoeg keuze van koeken tot allerlei brood. Vers fruitsap tot champagne. Verschillende soorten beleg en eitjes etc ...
Beveiligde fietsenstalling,je kan er rond kilometers fietsen.
Zeker voor herhaling vatbaar
      Appartement Pleinzicht
      2.6 km van Strandhotel Westduin
      Meer hotels in Koudekerke bekijken
      Beoordeeld op 15 augustus 2024 via mobiele applicatie

Mooie en aangenaam hotel . Mooie kamer, spijtig van houten vloer op balkon dat loslaten ( wel wat gevaarlijk ) zeer sympathiek personeel. Lekker gevarieerd ontbijt . Het restaurant : voldoende keuze , kwaliteit eerder basic. Hotel is gesitueerd vlak achter de duinenrij.

Datum van verblijf: juli 2024
      Beoordeeld op 31 juli 2024

Goede ligging, grote en nette kamer, ipv een frans balkon zou een gewoon balkon nog fijner zijn geweest.

Nadeel was wel de kleine stukjes wc papier.

Ontbijt buffet is erg goed.

Wij zijn er een week geweest op basis van half pension, wij hadden het 3 gangen keuzemenu, was goed, maar wij vonden dat je voor een week te weinig keuze had, dan vooral bij de voor en nagerechten.

Personeel is erg vriendelijk, vooral bij de receptie en bij het diner.

Datum van verblijf: juli 2024
      Beoordeeld op 21 april 2024 via mobiele applicatie

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Inrichting een samenraapsel van een aantal decennia. Dat is jammer.

Het ontbijt was zeer uigebreid en prima in orde. De gangen naar de kamers hopeloos ouderwets, vloerbedekking die behoorlijk is versleten, warme lucht in de gangen, muf.

Kamer was netjes, schoon, erg klein maar overal super gehorig. We konden letterlijk de gesprekken van onze naaste kamers verstaan.

Ook is het toilet gebaseerd op kabouters. Menig keer onze hoofden gestoten tegen het muurtje van het toilet, zo klein en krap. Idem voor de badkamer. Netjes maar krap.

De bedden zijn van het formaat 80-200 en dat is niet meer van deze tijd. De liggen lekker maar zakken behoorlijk door. Het is misschien persoonlijk maar ik sliep er niet echt lekker in.

Datum van verblijf: april 2024
      Beoordeeld op 6 april 2024

Het hotel heeft een prachtige ligging. De inrichting is erg eenvoudig maar wel schoon. Het ontbijt was prima. Het avondeten was echter slecht. De risotto was een warme brij zonder structuur. Helemaal doorgekookt. De hamburger was aangebrand en super vettig.

Datum van verblijf: april 2024

7. goede bedden en groot gezellig extra raam

Negatief
      1. kleine badkamer
      2. slechts 1 leeslamp en die scheen alleen maar naar de grond
      3. restaurant : dure huiswijn + geen klein hapje bij aperitief + eten werd al gebracht terwijl wij nog aan aperitief zaten

Kamertip: Prijzen drank restaurant goed bekijken
      Datum van verblijf: maart 2024