yvanbeunnens
Sint-Kruis, België

Welnessverblijf

Beoordeling van Hotel Molitors Muhle
5,0 van 5 bollen7 jul 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel Molitors Mühle is heel rustig gelegen in een eigen park waar men ook rustig kan wandelen.
Gratis parkeerplaats .
Heel vlotte en vriendelijke receptie waar het inchecken zonder veel problemen gebeurt.
Veel kamermogelijkheden, naar ieders wens en eventueel ook aangrenzende kamers indien men met kinderen reist.
We hebben halfpension geboekt, gebruik makend van één van de vele arrangementen.
Het ontbijt is heel uitgebreid en naar ieders keuze. Ook bij afwijkende vragen komt men tegemoet aan de vraag.
Dit geldt ook indien men bvb een cappuccino of een latte macchiato vraagt.
Ze beschikken over een uitgebreid wellnessaanbod: zwembad, binnen- en buitensauna's, hamams en dergelijke.
Er is ook een groot aanbod behandelingen, massages enz
De prijzen zijn prijs/ kwaliteit zeer goed.
Datum van verblijf: november 2016
0.0 km van Hotel Molitors Muhle
4.2 km van Hotel Molitors Muhle
Prachtige hotelkamer met terras
7.3 km van Hotel Molitors Muhle
7.9 km van Hotel Molitors Muhle
7.6 km van Hotel Molitors Muhle
Hotel in groene omgeving met uitvalbasis voor wandel- en fietstochten
    10.3 km van Hotel Molitors Muhle
    9.9 km van Hotel Molitors Muhle
    11.5 km van Hotel Molitors Muhle
    10.2 km van Hotel Molitors Muhle
    13.0 km van Hotel Molitors Muhle
    Meer hotels in Eisenschmitt bekijken
    Beoordeeld op 21 april 2017

Een bijzonder hotel, zeer romantisch. Sauna is prachtig. Wij hadden een aparte bungalow geboekt op ongeveer tweehonderd meter stappen van het hoofdgebouw. Buitengewone locatie mét open haard. Zeer net onderhouden en erg comfortabel. Twee minpunten: wanneer je halfpension boekt dien je vroeg aan tafel te gaan (aankomst om 18h gewenst/vereist). Verder werden wij op een bepaald moment 's ochtends vroeg om 8h gewoonweg opgebeld vanuit de receptie op Zondag met de vraag of de kuisploeg reeds langs mocht komen. Op mijn antwoord dat het kon binnen een half uur stond deze te tikken op de raam van ons huisje... binnen de vijf minuten.
    Voor een Hotel in deze (prijs-)klasse zou dit absoluut niet mogen. Na ons beklag hierover gemaakt te hebben kregen wij wel een fles wijn van het huis aangeboden.
    De sauna is verder, zoals gezegd, prachtig. Spijtig hierbij was het gegeven dat wij er tijdens een weekend verbleven dat er blijkbaar een seminarie plaatsvond en de gasten hiervan een Sauna ruimte, wat normaal gesproken een oase van rust dient te zijn, verwarden met een openbare marktplaats. Aangezien niemand actie hiertegen nam heb ik dan maar zelf de nodige 'plichtplegingen' vervuld en de herriemakers duidelijk gemaakt dat dit geen pas gaf (eigenlijk taak van het personeel). Al deze kleinere en grotere bemerkingen maken dat ik geen volle vijf sterren kan geven, bepaalde manieren en regels kwamen mij/ons hoogst irritant over, daar waar het hier met een beetje goodwill een paradijs voor de gasten zou kunnen zijn.
    Tot slot nog dit: wij komen hier graag terug, doch ik spreek wel de hoop uit dat men in bepaalde gebieden en etablissementen in Duitsland ooit rekening gaat houden met het feit dat wij de klant zijn, daarom nog niet Koning, maar zeker niet omgekeerd..

Datum van verblijf: november 2016
    Beoordeeld op 14 maart 2017

Hier komen wij nog zeker eens terug. De kamer was goed en zeer proper. Het wellnes gedeelte was ook super en heel lekker eten. Het was de eerste dag heel heel goed en dan iedere dag precies wat minder maar nog steeds heel goen

Datum van verblijf: maart 2017
    Beoordeeld op 30 januari 2017 via mobiele applicatie

Wat een heerlijke plek
    Prachtig verborgen in hartje Eifel
    Gastvrij, uitstekende keuken
    Houtgestookte sauna op
    Eilandje in meer
    Mooie Welness
    Kortom een heerlijke hide away
    Vooral niet verder vertellen
    Opdat het er heerlijk rustig blijft

Datum van verblijf: januari 2017
    Beoordeeld op 21 januari 2017 via mobiele applicatie

Ons verblijf is in een kamer type 10, deze is zeer ruim en aangenaam. Verfijnde keuken en vriendelijke vlotte bediening. Prachtige wandel omgeving. Mooi wellness gedeelte.
    Is ons tweede verblijf en we komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: januari 2017
    Beoordeeld op 27 juni 2016

Een mooi hotel gelegen in een groene oase met vijver en zwanen.
    de kamers zijn mooi en het zwembad is overheerlijk warm.
    Het eten is zéér fijn en gevarieerd. Minpuntje is dat er geen plaats is om rustig iets te drinken behalve op het terras maar dan moet het weer dit toelaten.

Kamertip: vraag een kamer in het nieuwe gedeelte
    Datum van verblijf: oktober 2015