“Aangenaam verrast!”
Beoordeling van Cooking Dao

Cooking Dao
Geclassificeerd als nr. 12 van 24 Restaurants in Keerbergen
29 juli 2019 beoordeeld

De setting doet totaal niet aziatisch aan: een klassieke brasserie-stijl met een mooi rustig terras met een prachtig zicht op de dijle. Het eten is wel degelijk Aziatisch én lekker! De porties zijn misschien wat aan de kleine kant (wij zijn goeie eters) maar je gaat zeker niet met honger van tafel. De prijzen zijn zeer democratisch.
De bediening is zeer vriendelijk, maar (klein puntje van kritiek) misschien wat aan de trage kant. Toen wij er waren was het relatief kalm en toch niet echt snel bediend. Maar alleszins zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019

21 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening was vriendelijk en het eten was heel verzorgd. Super lekker. Hier kom ik zeker nog een terug!

Datum van bezoek: april 2019
14 november 2018 beoordeeld

Lekkere chinese keuken, anders dan de doorsnee chinees die we in België gewoon zijn.Spijtig van weinig klanten en trage service.

Datum van bezoek: augustus 2018
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was opnieuw zeer lekker. Heerlijke verse Dim Sum en smakelijke eend met sinaasappel !
Maar je moet tijd hebben voordat het geserveerd wordt.

Datum van bezoek: juli 2018
26 juli 2018 beoordeeld

De voorbije twee jaren minstens 25 keer uitstekend gedineerd bij Cooking Dao maar gisteren was het echt de allerlaatste keer. Ben zelf geen hondenliefhebber maar af en toe passen we op de terrier van de dochter. Soms namen we die mee naar Cooking Dao en dan blijft die mooi rustig onder tafel. Pas als we het restaurant verlaten merken andere gasten ‘oei er was een hondje’.
Bij Cooking Dao komt er een oud koppel + chihuahua. Dat mormel (gromt inderdaad als ge in de buurt komt) krijgt dan zijn eigen stoel en zit mee aan tafel. Zelfs met voorste poten op tafel. Krijgt dan ook nog aan tafel eten gevoerd. Ongelofelijk dat die omhooggevallen onbeschofteriken zoiets denken te moeten doen in een restaurant. En paar maanden geleden heb ik ze daarover aangesproken en kreeg als antwoord ‘als 80-jarigen mogen wij toch genieten’. Heb hen geantwoord dat ze dan maar het hele restaurant voor henzelf moeten privatiseren.
Uiteraard heb ik toen ook de chinese eigenares gesproken en ze verontschuldigde zich ‘het is moeilijk, het zijn goede klanten’. Heb haar geantwoord ‘dat zijn geen goede klanten, het zijn rotklanten, die maken je zaak kapot’. Ze zou er iets aan doen.
Gisteren was het weer dezelfde cirque. Ben gaan afrekenen met ‘dit zijn de laatste centen die gij van mij ontvangt. Vandaar mijn gewijzigde score 0/10. Nooit meer Cooking Dao.

Datum van bezoek: juli 2018

Reizigers die Cooking Dao bekeken, bekeken ook

Haacht, Vlaams-Brabant
Keerbergen, Vlaams-Brabant

Keerbergen, Vlaams-Brabant
Bonheiden, Antwerpen

In Cooking Dao geweest? Deel je ervaringen!