De voorbije twee jaren minstens 25 keer uitstekend gedineerd bij Cooking Dao maar gisteren was het echt de allerlaatste keer. Ben zelf geen hondenliefhebber maar af en toe passen we op de terrier van de dochter. Soms namen we die mee naar Cooking Dao en dan blijft die mooi rustig onder tafel. Pas als we het restaurant verlaten merken andere gasten ‘oei er was een hondje’.
Bij Cooking Dao komt er een oud koppel + chihuahua. Dat mormel (gromt inderdaad als ge in de buurt komt) krijgt dan zijn eigen stoel en zit mee aan tafel. Zelfs met voorste poten op tafel. Krijgt dan ook nog aan tafel eten gevoerd. Ongelofelijk dat die omhooggevallen onbeschofteriken zoiets denken te moeten doen in een restaurant. En paar maanden geleden heb ik ze daarover aangesproken en kreeg als antwoord ‘als 80-jarigen mogen wij toch genieten’. Heb hen geantwoord dat ze dan maar het hele restaurant voor henzelf moeten privatiseren.
Uiteraard heb ik toen ook de chinese eigenares gesproken en ze verontschuldigde zich ‘het is moeilijk, het zijn goede klanten’. Heb haar geantwoord ‘dat zijn geen goede klanten, het zijn rotklanten, die maken je zaak kapot’. Ze zou er iets aan doen.
Gisteren was het weer dezelfde cirque. Ben gaan afrekenen met ‘dit zijn de laatste centen die gij van mij ontvangt. Vandaar mijn gewijzigde score 0/10. Nooit meer Cooking Dao.