Het hotel en omgeving: mooi trendy gerenoveerd hotel (buiten de kamers) op een mooie locatie in het hart van de natuur rond St Hubert. Veel wandelmogelijkheden. Wel gelegen naast een drukke spoorlijn & overweg.
De kamers: zeer matig, zien er wat belabberd uit, slechte en te kleine piepende bedden, piepkleine badkamer, niet gepoetst tijdens ons verblijf.
Ontbijt: locale producten, ecologische mindset (zero waste). Helaas is alles self service, inclusief bestek. Het indekken van de tafels is een kleine moeite die toch iets uitnodigender is. Ook waren de tafels bij het ontbijt nog vuil van het avondeten.
Restaurant: verschrikkelijk! Overpriced en matige gerechten. 45 euro voor een glazen potje forelmousse, en glazen potje aardappelpuree met enkele garnalen en beetje saus, een kipfilet met wortelpuree (echt waar, dat was de āgastronomischeā menu) en een stukje chocoladetaart is beledigend en geldklopperij.
Er is geen wijnkaart maar een wijnkast waar je kan gaan kiezen. Matige keuze aan wijn en veel te dure en dan nog zeer matige kwaliteit op de koop toe. Geen enkele deftige witte bourgogne te vinden bvb, zelfs geen rode Bordeaux, ietwat deftige Spanjaard of Italiaan.
De bediening kent niets van restauratie, als je een fles Chablis besteld, vragen ze je wat dat is (hij was ook op). Bij een Calvados doen ze er zonder vragen ijs bij. Als je dan vraagt om Calvados zonder ijs te serveren, zoals het hoort, slaakt men een diepe zucht, nemen ze het glas mee om het ijs er in de bar met een lepel uit te halen, zodat je alsnog een verwaterde en koude Calvados voorgeschoteld krijgt. Spreek je hen daarop aan krijg je een arrogante sneer ābeaucoup de travail, beaucoup de travailā en gooit men de calvados met colĆØre in de afwasbak om uiteindelijk toch een nieuwe te geven.
Uiteindelijk de rekening gepresenteerd: 700 euro voor 2 personen, hiervoor kan je op andere adressen veel beter terecht!