Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een arrogantie. Vreselijk”
Beoordeling van Aan De Poel

Aan De Poel
Geclassificeerd als nr. 1 van 136 Restaurants in Amstelveen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een arrogantie. Vreselijk behandeld en laatste gang door de neus geboord. Nooit meer aan de poel voor ons. Bah.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Sightsee576381
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (472)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 472 beoordelingen

12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een avond vol met culinaire verrassingen, elk gerecht werd gepresenteerd aan tafel door de kok zelf. Vol met passie en liefde voor het vak werd toegelicht hoe het gerecht bereid is en met welke ingrediënten. De wijnen die werden geschonken pasten exact aan elk gerecht. Een avondvullend programma waar je samen met vrienden een heerlijke herinnering aan over houdt.

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank 36pv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2020 beoordeeld

Je kunt hier fantastisch dineren. Parkeren voor de deur, mooi ingericht en super mooi gemaakte en uiterst smakelijke gerechten. Ik vind dat een ober die vraagt wat je wilt drinken niet de indruk dient te geven dat je blij mag zijn dat je er mag eten want die indruk geeft hij. Hij vertelt niet welke wijnen er per glas te bestellen zijn, pleurt het glas op tafel en ik moest hem terug roepen om te vragen wat hij had ingeschonken, de lompe boer. Verder , echt alles top.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paulhoudtvaneten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2020 beoordeeld

Na een te lange periode retour naar onze favoriet in Amstelveen. Parkeren kan nog steeds voor de deur, comfortabel. We waren op tijd vertrokken zodat we een rondje rond de poel konden wandelen, dat was echt de moeite waard.
We werden begeleid naar een tafel aan het raam, prima. Als aperitief een Weisser Burgunder 2018 van Kruger Rumpf die goed beviel. Ernaast een hapjes duo uitgeserveerd op zwarte bonen. Krokant wafeltje gevuld met crème van bloemkool en plakje gelei van groene olijf, lekker.
Krokant hoorntje van wortel waarin chutney van sjalot afgewerkt met een toefje dragon mayonaise, erg lekker.

De amuse zag er prima uit, bereidingen van paddenstoel. In een vinaigrette van sambai azijn met groene kruiden olie een kastanje champignon op een bedje van pecannoot, afgedekt met een dunne plak paddenstoelgelei waarop een dot lobbige crème van eekhoorntjesbrood, heerlijk.

De chef presenteerde op een bord met speciaal reliëf een kaashapje. Krokantje van gatenkaas waarin een dikke crème van oude kaas met plakjes gekonfijte kumquat en kleine takjes dille. Lekker hartig met zoetzure toets, prima.

De eerste begeleider werd uitgebreid met kennis van zaken gepresenteerd. Een VignaSuprema 2017 van Aia dei Colombi gemaakt van 100% Falanghina, geconcentreerd en complex met een waaier van zuren. Ernaast een strakke presentatie uitgeserveerd op een platte steen. Als basis een salade van gegrilde koolraap waarop dikke plakken coquille, afgedekt met een grote ronde plak wintertruffel waarop een pomme soufflé. Aan tafel afgewerkt met een vinaigrette van dashi. Delicate smaken met een hoofdrol voor de truffel, de wijn kwam hiernaast helemaal tot zijn recht, genieten! (8,75)

Uit Oostenrijk een Gumpoldskirchner Tradition 2018 van Johanneshof Reinisch gemaakt van Rotglipfer, rond en mineralig met tonen van peer en abrikoos. Ernaast een strakke presentatie van zes cilinders met verschillende kleuren op een groot wit bord. Eendenlever, geelvintonijn en baba ganoush met bieslook, waarop krokantjes van pistache en brioche. Aan tafel afgewerkt met een vinaigrette van pata negra. Verfijnde pure smaken waarmee je naar hartenlust kon combineren, heerlijk. (9,25)

Door met een Spaanse witte van Via Arxentea gemaakt van Treixadura Godello 2018, verfijnd complex. Op een zwarte rots een pikante sesamkletskop, erin kreeftenmayonaise afgedekt met fijngesneden shiitake waarop een gebakken langoustine met plakjes van groene appel en paarse radijs. Aan tafel afgewerkt met een langoustine jus. Wow een uitstekende smakencombinatie met geweldige textuur. De wijn bleef hiernaast keurig overeind, top! (9,5)

Chardonnay 2017 uit de Pfalz van Ellermann Spiegel, niet helemaal droog met tonen van exotisch fruit. Op grijs aardewerk een slanke filet van Noordzeetong waarop stukjes scheermes met lime kaviaar en compote van groene papaja met kokos beurreblanc en citroengras. Onderin een vinaigrette van verse sjalot met korianderolie. Verfijnde exotische smaken die de wijn helemaal tot zijn recht liet komen. (8,5)

Over naar rood met een luxe Clos de la Perriere, Fixin Premier Cru 2016 van Albert Bichot, heerlijk! Op een zwart bord een op de teppanyaki geroosterde borstfilet van kwartel met verschillende structuren van pompoen, geroosterde zonnebloempitten en een geconcentreerde morillesaus. Mooie volle smaken die door de fantastische zuren van de wijn nog lekkerder werden. (9,25)

De dessertwijn was een Oostenrijkse Beerenauslese van Sauvignon blanc 2017 door Zantho, uitbundig aroma met tonen van rijpe appel, in de mond een aangename zoetzuur balans. Uit de keuken een hele mooie presentatie verdeeld over twee borden. Bereidingen van bloedsinaasappel gepresenteerd door de patissier. Verschillende dunne vierkante plaatjes witte chocolade waartussen plakken parfait van bloedsinaasappel, ernaast dotjes gel van bloedsinaasappel aangemaakt met limoen.
Op het tweede bord een cilinder mousse van likeur 43 en witte chocolade, in een saus van bloedsinaasappel, erop dotjes gel en krokante plaatjes van bloedsinaasappel en plaatjes van witte chocolade. Mooie frisse smaken die door het zoet van de chocolade werden gebalanceerd. De wijn sloot naadloos aan maar werd wel iets zoeter. (8,5)

Bediening was uitstekend verzorgd, top Sommelière ondersteund door bijna de gehele keukenbrigade, leuk!

Samengevat kan ik kort zijn, dit was tot nu toe onze beste eetbeleving hier, wat dan wel weer werd gecompenseerd door de rekening die ruim 50% hoger uitviel dan begroot. Tot de volgende keer weer, bedankt!

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
19  Bedank AdW466
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit twee sterren restaurant is zeer in trek. Zomers kun je gezellig aan de poel lunchen. De kok k9mt bij je tafel 9m iets over de gerechten te vertellen en vragen te beantwoorden.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Gerda S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aan De Poel bekeken, bekeken ook

Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland
 
Amstelveen, Noord-Holland
Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen
 

In Aan De Poel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding