Fr V
Brugge, België

Hotel LA MARINE is een echte aanrader

Beoordeling van Hotel la Villa Marine
5,0 van 5 bollen6 apr 2024 beoordeeld
Zeer vriendelijk personeel, trendy eetzaal met mooi uitzicht op Le Tréport en de kustlijn, 3 gangen keuze menu met telkens lekkere en mooi gepresenteerde gerechten. Zeer nette kamers. Goede ligging: palend aan Mers Les Bains en aan Le Tréport.
Datum van verblijf: april 2024
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
SABRINA DEVISMES, Owner van Hotel la Villa Marine, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 11 apr 2024
Beste gast,

Hartelijk dank voor uw opmerkingen. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat onze diensten aan uw verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit om u snel weer te mogen verwelkomen!

Sabrina en haar team
    0.7 km van Hotel la Villa Marine
    1.2 km van Hotel la Villa Marine
    Meer hotels in Le Treport bekijken
    Beoordeeld op 24 augustus 2020

Vriendelijk personeel in gans het hotel. Ontbijt mag uitgebreider zijn maar het was wel allemaal lekker. Misschien omwille van de corona-crisis dat het minder was. Verder was alles naar wens. Minpunt vonden we wel de hoge kostprijs van de gerechten in het restaurant.

Datum van verblijf: augustus 2020
    Beoordeeld op 30 november 2019

luidruchtige en warme kamers. het toilet van de kamer ernaast is slechts gescheiden door een houten plank.Het water van de douches boven je hoor je zo borrelen in het bad.Ik vroeg mij al af waarom er oordopjes op de kamer lagen,nu weet ik het dus.
    Het eten in het restaurant was super lekker,eveneens het ontbijt was dik in orde

Datum van verblijf: november 2019
    Beoordeeld op 17 september 2019

Heel tevreden over verblijf van 3 nachten in half pension. Kamer standaard wel heel klein en zonder airco.
    De keuken was heel lekker. Hebben ons iedere keer laten verrassen met de menu dat ze vooropstelden en was echt een heel verzorgde culinair hoogstandje.

Datum van verblijf: september 2019
    Beoordeeld op 31 juli 2019

Een grondige poetsbeurt is nodig. Heel veel kleine vliegen op de kamer , schimmel op de muur op het toilet , deur van toilet kon niet toe ( geen probleem voor ons maar vb voor vrienden misschien wel gênant ) vlekken op de tapijt, muffe geur vooral in de badkamer . Andere gast die vb een douche nam = hoorbaar in de kamer. Kamer van de dochter was beter. Ontbijt = basis maar lekker. Machine om de eitjes te koken was stuk wat kan gebeuren maar zet dan geen rauwe eitjes . Veel gasten dachten dat deze reeds gekookt waren. 😉 Vriendelijk personeel

Datum van verblijf: juli 2019
    Beoordeeld op 18 april 2019

Tréport is een mooi stadje,rotsen te beklimmen of via lift. Geen uitgaansbuurt. 30min tot 1u rijden voor andere bezienswaardigheden (oa.Rouen, Dieppe, Abbeville, Calais). De rotsen zijn te beklimmen of via lift. Ook is er een lift aanwezig in hotel, Wifi is er prima en gratis. geen donsdekens (enkel deken+laken) op de bedden, harde matras. Haardroger aanwezig. Kamer en badkamer klein, Buren zijn hoorbaar. Wel mooi uitzicht op strand vanuit kamer.Ontbijt is basic maar wel goed. Ook dineren mogelijk (beperkte kaart). Onthaal/personeel vriendelijk (ook Engels). Na 22u kan je hotel betreden via code (krijg je bij aanmelden). Gratis en voldoende parking. Leuk verblijf voor 1 nacht.

Kamertip: Onze kamer was cote d'opale, zicht op strand/parking.Deur vd kamer tegenhouden (deurpomp).
    Datum van verblijf: april 2019