Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent !”
Beoordeling van Le Damali

Le Damali
Geclassificeerd als nr. 1 van 54 Restaurants in Le Treport
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 10 - € 20
Gegevens restaurant
28 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Excellent ! Heerlijk gegeten, supervriendelijke bediening ! Alles net op tijd geserveerd ! Ruim voldoende ! Kortom, perfect !

Datum van bezoek: augustus 2022
Bedank LiesV285
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Damien, Directeur général van Le Damali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2022

Wij danken u voor deze perfecte score! We zijn blij dat u genoten heeft van ons eten.

Tot de volgende keer,

Le Damali

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (1.070)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.070 beoordelingen

31 augustus 2020 beoordeeld

Vriendelijke bediening en lekker eten. We hebben allebei de award winning burger geprobeerd en die was top! Enige opmerking is dat ze waarschijnlijk beter is à point in plaats van saignant (wat wij gevraagd hadden).

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank TomRagaert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant ontving recent de prijs voor 'beste burger' van Normandië. Dit wilden we dus eens proberen. Wie een traditionele rundsburger verwacht is eraan voor de moeite en zal teleurgesteld zijn.
We kozen voor de burger met sint-jacobsvruchten en de winnende burger op basis van zalm. Nog nooit eerder at ik een zo verse creatieve burger!!! Ipv frietjes kregen we lekkere verse groenten. Verse keuken in lokale producten.
Ook de desserts waren heerlijk! Het restaurant heeft een open keuken dus je kan de chef makkelijk observeren. Bovendien was de bediening zeer goed . Professioneel, (hond)vriendelijk en geïnteresseerd in het cliënteel! Zeker een aanrader!
Verse bereidingen vragen net iets meer tijd en de prijs is ook een tikje hoger maar zeker te verantwoorden.

Datum van bezoek: november 2019
1  Bedank 392samirab
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 september 2018 beoordeeld

Het personeel was zeer gedreven, vlugge bediening en lekker gegeten.
Wij zullen zeker nog eens terug komen als wij in de streek zijn.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Luc C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 september 2018 beoordeeld

Mooi restaurant met verrassende kaart. Je moet wel tijdig reserveren want het zit iedere avond stampvol. Ik vind dat een goed teken. Uitstekend gegeten en aardige bediening.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rudolph1951
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le Damali bekeken, bekeken ook

Le Treport, Seine-Maritime
Le Treport, Seine-Maritime
 
Le Treport, Seine-Maritime
Le Treport, Seine-Maritime
 

In Le Damali geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.