Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“In een woord: Fantastico”
Beoordeling van Trattoria Anni 60

Trattoria Anni 60
Geclassificeerd als nr. 1 van 20 Restaurants in Forza d'Agro
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, leuke bediening, knus, intiem Italiaans restaurantje met prachtig uitzicht over de baai. Alles home made, heerlijke melazane bruchetta om je vingers bij af te likken. Ook heerlijke verse vis gerechten. Aan te raden. 5* voor mij

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 367ralphr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (656)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 656 beoordelingen

1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je staat ervoor en denk..zou ik hier goed kunnen eten..nou dat is echt zo..geweldig zo als de vis klaargemaakt wordt. Je proeft de zee...Vriendelijke bediening die je veel verteld over de wijn. Heerlijke wijn gedronken en goed gegeten...

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank mijnten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk klein restaurant waar servive hoog in het vandel staat. Lekker eten en de tiramisu is hemels! Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank RoySprakel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer tegen onze gewoontes in gaan we vanavond voor de 3de keer op rij hier eten. Zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten (voor ons prima vegetarisch) en altijd italianen die hier ook komen. Uniek uitzicht, zeker als het wat donker wordt.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Marga U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Pasta amatriciana gegeten, voor geen geld, 8€ of zo voor een eenvoudig en lekker bord met zalig lekkere producten.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank stefan098
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Trattoria Anni 60 bekeken, bekeken ook

Forza d'Agro, Province of Messina
Forza d'Agro, Province of Messina
 
Forza d'Agro, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 

In Trattoria Anni 60 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding