Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend hotel, zeer vriendelijk personeel ”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 5 websites!
Hotel Residence Valle del Buttero
Beoordeeld als nr. 1 van 6 hotels in Capalbio
Certificaat van uitmuntendheid
6 september 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel genonen op de terugweg naar Rome. Ligt uitstekend gelegen op een afstand van de doorgaande (snel) weg. Rustige lokatie bij een mooi oud dorpje. Ontbijt is zeer goed! Zwembad is heerlijk met bubbelbad. Vlakbij strand. Kamers zijn zeer ruim. Je hebt een zit gedeelte, aparte slaapkamer en badkamer. Alle zeer ruim. Voor lange Hollanders is het bed wat klein. (180)zorg dat je niet boven de eetzaal slaapt. Dit kan wat gehorig zijn... Kamers zijn niet geluidsdicht. Italianen kunnen nogal hard praten... Alle lof naar het zeer verzorgde hotel.

Verbleef: September, 2014, reisde met een partner
1  Bedank Komtiedan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roberta s, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Residence Valle del Buttero, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2014
Google-vertaling

Dear Komtiedan,
thanks for the wonderful review!
We are glad that you had a lovely time here and that you liked the beautiful old village of Capalbio.
We are also happy that you enjoyed our buffet breakfast, with our homemade cakes and local products.
Hoping to have you back again as our kind guests.
Best Wishes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (446)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 446 beoordelingen

18 juli 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roberta s, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Residence Valle del Buttero, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roberta s, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Residence Valle del Buttero, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2016 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
monteti2014, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Residence Valle del Buttero, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2016 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
roberta s, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Residence Valle del Buttero, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 september 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Capalbio in overweging
op 4,4 km afstand
Resort Capalbio
Resort Capalbio
nr. 3 van 6 in Capalbio
407 beoordelingen
op 3,5 km afstand
Locanda Rossa
Locanda Rossa
nr. 1 van 1 in Pescia Fiorentina
233 beoordelingen
op 6 km afstand
I Briganti di Capalbio
I Briganti di Capalbio
nr. 4 van 6 in Capalbio
203 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 14,9 km afstand
Hotel Residence Tris
Hotel Residence Tris
nr. 4 van 20 in Orbetello
233 beoordelingen
op 15,5 km afstand
Hotel Il Cacciatore
Hotel Il Cacciatore
nr. 9 van 20 in Orbetello
106 beoordelingen
op 26,2 km afstand
Hotel Resort Antico Casale di Scansano
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Residence Valle del Buttero geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Residence Valle del Buttero

Adres: Via Ignazio Silone 21, 58011, Capalbio, Italië
Telefoonnummer:
Locatie: Italië > Toscane > Province of Grosseto > Capalbio
Voorzieningen:
Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 6 hotels in Capalbio
Prijsklasse: 77 € - 224 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Residence Valle del Buttero 3*
Aantal kamers: 42
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Residence Valle del Buttero met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding