Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 17:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Mui Ne Beach te ontdekken
vanaf 19,74 US$
Meer info
vanaf 91,29 US$
Meer info
Beoordelingen (831)
Beoordelingen filteren
831 resultaten
Waardering van reizigers
248
219
170
85
109
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
248
219
170
85
109
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 831 beoordelingen
Beoordeeld op 3 maart 2020

Een wilde zee met hoge golven! Ga naar een bewaakt gedeelte voor je veiligheid
Bij Eb Leuke waadplekken voor kinderen.
Mooi goudgeel strand!

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Volbordje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2020 via mobiele applicatie

Prima voor kite surfen voor de rest is er weinig strand, waait het er hard en is het voor kinderen gevaarlijk met de beginnende kite surfers en de lijnen door over het zand swiepen. Heel veel afval.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank familydelissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het water is hier frisser dan in Hoi An maar in augustus een heerlijke temperatuur. De zee is hier vrij ruig wat het uitermate geschikt maakt voor kite surfers. Helaas wat minder geschikt om met kleine kinderen het water in te gaan. Het strand is hier duidelijk onderhevig aan erosie. Er liggen grote hoeveelheden Geotubes op het strand en in de branding om de afkalving van de zandmassa tegen te gaan. Toch is het niet verkeerd om hier te zitten. Het strand is redelijk schoon en zand is heerlijk zacht.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank bigdutchie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2019 via mobiele applicatie

We kwamen hier om 5 uur. Prachtige lucht voor foto’s te maken. De gekleurde boten liggen achter de branding en met een rond bootje komen de schippers van de boten naar het strand en omgekeerd. De wandeling ernaartoe is niet echt lekker. De gids vertelde ons dat de vissers s nachts het water opgaan en in de ochtend hun waren verkopen. Dit ruik je heel sterk. Kijk daar even doorheen en laat de rust op je indringen.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Karrempje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Aangekomen en na 1 nacht heel snel terug naar Ho Chi Minh (Saigon). Wat een ellende daar! Vervallen complexen, strand in vreselijke staat (beton afval, etc) en zeer onvriendelijke mensen. Is op zich al een unicum een vriendelijk persoon in Vietnam, zodra je betaald hebt slaat de sfeer om.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank GuidoH71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken