Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mui Ne
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Goa Indian Restaurant

Goa Indian Restaurant
Geclassificeerd als nr. 4 van 103 Restaurants in Mui Ne
Prijsklasse: 1 US$ - 12 US$
Gegevens restaurant
13 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na al het Vietnamese eten hadden we zin in iets anders. Dat is goed gelukt. Het was heerlijk en ruim voldoende!

Datum van bezoek: oktober 2019
1  Bedank Emiel_038
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (763)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 763 beoordelingen

8 oktober 2019 beoordeeld

Super lekker eten, en zeker voldoende! ondanks dat zij het 'kleine' porties noemen! Zeer lekkere mojito ;) Onze gerechten waren wel erg pikant, ook al hadden we gevraagd om geen pikant eten. Het moet zijn dat onze smaakpapillen toch wat gevoeliger waren. De man van het restaurant heeft ons wel uitgebreid uitleg gegeven en al onze vragen beantwoord. Het was een heel aangename avond!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank HeleenB113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met z’n drieën in dit restaurant gaan eten. Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader. Ook nog eens goed betaalbaar. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank RobinTilly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je een tijdje in Vietnam bent is het wel eens lekker om voor de afwisseling iets anders te eten. We gingen daarom naar dit Indiaas restaurant.
Leuke in richting en vriendelijke ontvangst. De curry is erg lekker en ook de rode wijn, die in Vietnam vaak erg duur is, smaakte goed. Prijs-kwaliteit verhouding van dit restaurant is erg goed.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Jaap N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met familie ok gegeten hier. Het eten is prima maar heb wel eens beter Indiaas gegeten. Het personeel is vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank gwennyv2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Goa Indian Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Phan Thiet, Provincie Bình Thuận
 

In Goa Indian Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding